hoofdmenu
volgende medeling in de rubriek model aangeboden
129 (161)

Moderne muze zoekt samenwerking met professionele kunstenaars
(Nederland, België)
Anna

Moderne muze zoekt samenwerking met professionele kunstenaars
Waarom muze? Omdat ik niet het standaard model ben. Ik zie er leuk uit, maar mijn kracht als kunstenaarsmodel komt ook zeker uit mijn karakter en hoe ik met 'mijn kunstenaar' communiceer. Ik ben sociaal, intelligent en humoristisch .....met een duister & een gouden randje!

Ik ben: Zelf een enorme kunstliefhebber, een stijlvolle stoere single dame van 36, 1,70m, 62kg, maten: 98-68-99, atletisch en slank met zandloper figuur. Schouderlengte lichtbruin haar en grote bruin/groene ogen.

Momenteel werk ik op langdurige project-basis met een paar kunstenaars, eventuele referenties zijn dus beschikbaar. Maar ik heb nog tijd voor en zin ín nieuwe opdrachten. Daarom kom ik graag in contact met professionele kunstenaars voor eenmalige of langdurende projecten. Naakt is geen enkel probleem en ook licht erotisch werk interesseert mij, maar altijd in overleg.

Poseren doe ik al meer dan 10 jaar en met veel plezier, dus u mag kwaliteit en professionaliteit verwachten. Ik verwacht van u natuurlijk hetzelfde. Ik werk bij voorkeur met schilder en beeldhouwers, maar voor een bijzonder goede fotograaf wil ik nog wel eens een uitzondering maken...

Wanneer uw interesse gewekt is en u mij een email stuurt, stuur dan a.u.b. óók meteen uw PORTFOLIO of een paar foto's van uw werk mee.

Liefs, Anna.

03-10-2017 t/m 03-10-2018
Anna ( Nederland, België ) Model aangeboden

Stuur een bericht naar "Anna"