1 (144)

Winterzon modelshoot trip Ibiza met Shanti

Shanti | (Ibiza)

Winterzon modelshoot trip Ibiza met Shanti

Zin in Zon, ontspanning & shootinspiratie tijdens december...

'Golden hour' op de rotsen met de haar door mijn lange haren... Wetlook in de branding... Mijn sensuele vormen artnude op laten gaan in het landschap en de elementen van de prachtige natuur in Ibiza. Ik neem je mee om te gaan shooten op de mooiste plekjes die Ibiza te bieden heeft.

1,5 Jaar geleden ben ik naar Ibiza verhuisd met mijn geliefde. Nu organiseer ik exclusieve 1 on 1 modelshoot trips op Ibiza waar in december het rond de 20 graden blijft en de winterzon veel schijnt. Ik neem je mee in een exclusieve 1 op 1 shootreis waarin je nieuwe inspiratie kunt opdoen, je portfolio een boost geven en je vooral ook een fijne ontspannen tijd gaat ervaren. Je kunt een weekend of midweek boeken waarin je dagelijks 1 op 1 tot artnude met mij shoot op de mooiste plekjes van Ibiza.

Je hoeft alleen je fotografie materiaal en je ticket te boeken. Voor de rest wordt alles voor je verzorgd. Je verblijft in een kleine villa met grote patio midden in de natuur en met zicht op zee. Een 1 persoonsslaapkamer met prive badkamer en raam met uitzicht op zee. Alle transfers zijn inbegrepen. Alle maaltijden worden verzorgd door een privechef.

Deze winter bied ik een leuke lanceringsprijs voor deze modelshoottrip.
Voor meer informatie kun je me een email sturen naar shantimodel@outlook.com.

Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen op la isla Ibiza,
Shanti

instagram.com/shanti_lo_model

03-12-2019 t/m 03-12-2020

Shanti ( Ibiza ) Model aangeboden
Shanti ( Ibiza ) Model aangeboden (2)

Stuur een bericht naar "Shanti"