Het getij vloeit voort

05-11-2021 t/m 28-11-2021

Dertig grote en een aantal kleinere werken op een mooie plek in het historisch centrum.
In november iedere vrijdag, zaterdag en zondag gratis te zien van 12 tot 17 uur.
Zuivelplein 5, 4611 NX Bergen op Zoom
Jo en Josie Het getij vloeit voort
Jo en Josie Het getij vloeit voort

Jo en Josie in Buren

24-09-2021 t/m 03-10-2021

Na het succes van vorig jaar komen we graag weer terug naar de Synagoge in Buren. Voor de vierde keer inmiddels. Soms horen we dat mensen drempelvrees hebben. Wij zijn blij met alle bezoek, de kopers én de kijkers. U bent van harte welkom.

De expositie is twee weekenden te zien: vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september en vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 oktober. Steeds van 12 tot 17 uur. Kniphoek 14, Buren.
Meer Jo & Josie ziet u op www.verfding.nl
Jo en Josie Jo en Josie in Buren
Jo en Josie Jo en Josie in Buren
Jo en Josie Jo en Josie in Buren

Art Festival Heusden

11-09-2021 t/m 12-09-2021

Bij deze eerste editie van Art Festival Heusden staat het beleven van kunst met als thema ‘het hoofd’ centraal. Tijdens dit festival dagen wij u graag uit om uw hoofd juist even ‘uit’ te laten. En onze schilderijen te ervaren, te voelen.

Het lijf heeft immers genoeg wijsheid in zich om van alles te aan te voelen, sensaties waar te nemen en ervaringen te vertalen in gevoel. Kijkt u naar een kunstwerk met uw hoofd of voelt u het in uw lichaam?

Staat u uzelf toe onze schilderijen aan te voelen, binnen te laten, zonder te willen begrijpen of ontleden?

Zes 'Jo & Josie's' te zien in de huiskamer van Waterpoort 18, Heusden. Van harte welkom!
Jo en Josie Art Festival Heusden
Jo en Josie Art Festival Heusden
Jo en Josie Art Festival Heusden
Jo en Josie Art Festival Heusden

Sous Terre Art Fair

04-09-2021 t/m 12-09-2021

Net als vorig jaar kunt u ons vinden op de Art Fair Appeltern. Deze beurs wordt voor de tweede keer georganiseerd door galerie Sous Terre in het grootste tuininspiratiepark van Nederland. De verdieping van het entreegebouw zal tijdens de beurs worden omgetoverd tot een waar kunstparadijs.

U bent elke dag van harte welkom van 10:00 tot 18:00 uur. Parkbezoekers hebben GRATIS toegang tot de Sous-Terre Art Fair. Een entreeticket voor De Tuinen van Appeltern kost €14 en geeft eveneens toegang tot de Art Fair. Vraag via mail de kortingsbon aan en u betaalt maar €10 p.p. Let op: zet ons adres verfding@gmail.com in uw adresboek zodat ons antwoord niet in uw spambox verdwijnt!
Jo en Josie Sous Terre Art Fair
Jo en Josie Sous Terre Art Fair

Jo en Josie in Beek en Donk

29-05-2021 t/m 20-06-2021

Schilderen is als ademen. Gelukkig gaat ademen gewoon door, pandemie of geen pandemie. Ons schilderen dus ook. De verplichte isolatie in corona-tijd zorgde voor intrigerende nieuwe werken. Die vervolgens niet geëxposeerd mochten worden, want een museum is tenslotte geen IKEA. In deze vreemde wereld heten we u graag opnieuw welkom.

Kleurenweelde, emotie, uniek abstract werk en ervaren vakmanschap. De wereld door de ogen van Jo & Josie. Laat je betoveren door de magische combinatie van dit stel. Exposities van Bergen op Zoom tot Dresden en van Parijs tot Stockholm.
Jo en Josie Jo en Josie in Beek en Donk

VERBODEN ivm corona Jo en Josie in Persingen

24-04-2021 t/m 25-04-2021

Gaan het door of toch niet? En zo ja, hoe dan? Met welke corona beperkingen moeten we rekening houden? Zoveel onzekerheden maken een goeie voorbereiding een hele uitdaging. Maar als het mag, als de musea weer open mogen per 21 april, dan gaat ook het Kerkje van Persingen - na maandenlange verplichte sluiting - weer open!