favorietenVerwijder uit favorieten

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

Meer...
Expositie is afgelopen

Maria Blom (olieverf) & Herman Deen (plastiek en olieverf) exposeren @ Zaansgroen

Tentoonstelling 20-09-2014 t/m 21-09-2014 > Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Maria Blom (olieverf) & Herman Deen (plastiek en olieverf) exposeren @ Zaansgroen
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Maria Blom (olieverf) & Herman Deen (plastiek en olieverf) exposeren @ Zaansgroen (2)

Niets is wat het lijkt bij Maria Blom, er is altijd meer te zien. Plezier in kijken, concentratie, licht, kleur, beweging en olieverf, de middelen waarmee ze haar omgeving vertaalt in beeld.

In Herman Deens abstracte werk zoekt hij de spanning tussen vorm en kleur. Soms is de kleur uitbundig en andere keer wat ingetogen. Deen brengt de verf in meerdere lagen op, dekkend en transparant. De huid van de verf speelt hierbij een belangrijke rol.

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Diversen

Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam is de perfecte locatie voor exposities. De fraaie expositieruimte met ruim 17 meter aan uitgelichte presentatiemogelijkheden is rondom voorzien van ophangrail en duurzaam uitgelicht via ledspots. Wilt u komen exposeren in het centrum van Zaandam? Neem dan contact op via de contactpagina op de website.

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (2)

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad"