Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam

Expositie is afgelopen

Dance of the Brushes: Japanse inktkunstenaars Atisuto schitteren bij Galerie Zaansgroen - 10|11|FEB|2024

Tentoonstelling 10-02-2024 t/m 11-02-2024 > Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Dance of the Brushes: Japanse inktkunstenaars Atisuto schitteren bij Galerie Zaansgroen - 10|11|FEB|2024
Galerie Zaansgroen verwelkomt met trots de meesterlijke Japanse inktkunstenaars Norbèrt van Halderen en Sharon Schoof in de tentoonstelling "Dance of the Brushes." Na twee jaar intensieve samenwerking hebben zij de essentie van de Japanse wijsheid 'Kaizen' omarmd - elke dag een beetje beter worden.

In deze bijzondere expositie herleven Norbèrt en Sharon de traditionele Ukiyo-e stijl, zoals beoefend in het oude Edo (Tokyo). De concentratie op het vastleggen van momenten van ware schoonheid komt tot leven in afwijkende formaten, natuurlijke inktkleuren, en het gebruik van verschillende papiersoorten. "Dance of the Brushes" brengt moderne Ukiyo-e prenten naar Zaansgroen en belicht specifiek de betoverende Japanse winterbeelden.

Expositie Details:

Wanneer: zaterdag 10 en zondag 11 februari 2024
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Toegang: Vrij entree

Biografieën van de Kunstenaars:

Sharon Schoof: Ukiyo-E Artist
Als imker, dagelijks verbonden met de natuur, vergroot Sharon haar verbondenheid met de natuur door zich te laten verleiden tot de Japanse kunst. Haar scherpe oog voor detail, toewijding aan elk kunstwerk en het verfijnd werken met natuurlijke penselen maken haar een ware 'Ukiyo-E Artist.'

Norbèrt van Halderen: Japanese Ink Painter
Met jarenlange ervaring en kennis opgedaan in samenwerking met Japanse inkttekenaars in Osaka, Kyoto, en Tokyo, is Norbèrt een veelzijdige 'Japanese Ink Painter.' Zijn ondoorgrondelijke kennis van materiaal, gevoel voor fijne creaties en gedisciplineerd werken met grote penselen maken hem een meester in zijn vak.

Mis deze betoverende expositie niet en laat je meevoeren in de elegantie van de Japanse inktkunst bij "Dance of the Brushes" in Galerie Zaansgroen.

Voor meer informatie:
https://zaansgroen.nl/de-japanse-inktkunstenaars-sharon-schoof-en-norbert-van-halderen-atisuto-10-en-11-februari-2024/
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Zaandam (2)
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Zaandam (3)

Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam is de perfecte locatie voor exposities. De fraaie expositieruimte met ruim 18 meter aan uitgelichte presentatiemogelijkheden is rondom voorzien van ophangrail en duurzaam uitgelicht via ledspots. Wilt u komen exposeren in het centrum van Zaandam? Neem dan contact op via de contactpagina op de website en vraag naar de voorwaarden.

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur
Of anders aangegeven

Contact

Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam
Zeemansstraat 54
1506 CV Zaandam
Nederland
Tel: 0756313093
E-mail: expo@zaansgroen.nl

zaansgroen.nl

25 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam