Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam

Expositie is afgelopen

Gloria deelt haar kleurrijke en expressieve schilderijen bij Zaansgroen

Tentoonstelling 27-01-2024 t/m 28-01-2024 > Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Gloria deelt haar kleurrijke en expressieve schilderijen bij Zaansgroen
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Gloria deelt haar kleurrijke en expressieve schilderijen bij Zaansgroen (2)
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Gloria deelt haar kleurrijke en expressieve schilderijen bij Zaansgroen (3)
ZAANDAM - De getalenteerde Gloria begon ongeveer vier jaar geleden met schilderen als een ontspannende bezigheid naast haar drukke leven en werk. Wat begon als een persoonlijke uitlaatklep, groeide al snel uit tot een passie met een geheel eigen stijl: kleurrijk, swingend en expressief werk op basis van acryl op canvas, zowel figuratief als abstract.

Ondanks haar liefde voor het schilderen, bleef Gloria terughoudend om haar kunst met anderen te delen. Ze beschrijft dit als het ophangen van pagina's uit haar persoonlijke dagboek aan de muur. Echter, na lang nadenken heeft ze besloten dat het tijd is om haar creaties met de wereld te delen.

"Ik word zo blij van schilderen," zegt Gloria. "Het is een uitdrukking van mijn emoties en ervaringen, en ik hoop dat anderen er net zoveel plezier aan beleven als ik tijdens het creëren ervan."

Gloria's recente werken richten zich op mensfiguren en landschappen, vooral geïnspireerd door haar directe omgeving aan de Zaan, waar ze geboren, getogen en woonachtig is. Haar schilderijen weerspiegelen dagkoersen, variërend naar gelang haar stemming en de belevenissen die ze doormaakt.

De kunstwerken van Gloria zijn binnenkort te bewonderen bij Zaansgroen. Iedereen wordt uitgenodigd om deze kleurrijke reis door haar creatieve wereld te ervaren. Gloria hoopt dat haar kunst een bron van vreugde en inspiratie zal zijn voor allen die het zien. Gloria Velando Mango exposeert haar kleurrijke werken op zaterdag 27 en zondag 28 januari van 13.00 tot 17.00u – vrije toegang
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Zaandam (2)
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Zaandam (3)

Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam is de perfecte locatie voor exposities. De fraaie expositieruimte met ruim 18 meter aan uitgelichte presentatiemogelijkheden is rondom voorzien van ophangrail en duurzaam uitgelicht via ledspots. Wilt u komen exposeren in het centrum van Zaandam? Neem dan contact op via de contactpagina op de website en vraag naar de voorwaarden.

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur
Of anders aangegeven

Contact

Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam
Zeemansstraat 54
1506 CV Zaandam
Nederland
Tel: 0756313093
E-mail: expo@zaansgroen.nl

zaansgroen.nl

25 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam