favorietenVerwijder uit favorieten

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

Meer...
Expositie is afgelopen

Willem Waerts met Mechanimals & Daniele Scauso met Polyedrica

Tentoonstelling 25-11-2017 t/m 26-11-2017 > Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Willem Waerts met Mechanimals & Daniele Scauso met Polyedrica

Willem Waerts – Mechanimals

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Willem Waerts met Mechanimals & Daniele Scauso met Polyedrica (2)

Willem Waerts – Mechanimals

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Willem Waerts met Mechanimals & Daniele Scauso met Polyedrica (3)

Daniele Scauso

Willem Waerts (1966, Willemstad, Curaçao) creëert sculpturen door ‘gebroken schedels en botten’ te bevestigen aan metaal, gevonden voorwerpen of handgemaakte objecten. Hiermee maakt hij cyborg of robotachtige wezens (Mechanimals). Hij combineert zijn liefde voor natuur en dieren met zijn andere passie; robots en science fiction. “Wat ik maak en doe beschrijf ik in één woord als ‘Techsidermy’”, aldus Willem. Zijn werken zijn opmerkelijk door hun levensachtige uitstraling en aandacht voor detail. Ze getuigen van groot vakmanschap. Willem woont en werkt momenteel in Maarssen, Nederland.

Daniele Scauso (1981, Rome – Italië) is een Italiaanse metaalkunstenaar die in Amsterdam en Rome woont en werkt. Daniele startte Polyedrica, een organisatie voor de bevordering van zijn werk als beeldhouwer, schilder en maker van binnen- en buiteninstallaties. Daniele organiseert tentoonstellingen en organiseert kunstenaarsgerichte initiatieven ter bevordering van kunst en vakmanschap in stedelijke contexten. Hij maakt deel uit van Metaal Atelier Meister, een collectief van metaalkunstenaars en ambachtslieden die actief zijn in Amsterdam Oud-West.

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Diversen

Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam is de perfecte locatie voor exposities. De fraaie expositieruimte met ruim 17 meter aan uitgelichte presentatiemogelijkheden is rondom voorzien van ophangrail en duurzaam uitgelicht via ledspots. Wilt u komen exposeren in het centrum van Zaandam? Neem dan contact op via de contactpagina op de website.

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur

Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (2)

Twitter berichten


Stuur een bericht naar "Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad"