Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

Expositie is afgelopen

Atelierschatten - met werk van Yvonne Leeman, Fred Appel en Niek Bruynzeel

Tentoonstelling 15-08-2020 t/m 23-08-2020 > Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Atelierschatten - met werk van Yvonne Leeman, Fred Appel en Niek Bruynzeel
Niek Bruynzeel
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Atelierschatten - met werk van Yvonne Leeman, Fred Appel en Niek Bruynzeel (2)
Yvonne Leeman
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Atelierschatten - met werk van Yvonne Leeman, Fred Appel en Niek Bruynzeel (3)
Fred Appel
3 Amsterdamse kunstenaars, Yvonne Leeman, Fred Appel en Niek Bruynzeel exposeren hun ‘Atelierschatten’ tegen redelijke prijzen.

Niek Bruynzeel is geboren in 1952 in Amsterdam. Hij studeerde aan de Gerrit Rietveld Academie van 1976 tot 1982. Niek is schilder en maakt sinds enige jaren assemblages. Yvonne Leeman maakt beelden van hout en steen. Dat doet zij in haar atelier in Weesp waar zij veel herrie en stof maakt. Beeldhouwen is voor haar een spannend avontuur. Fred Appel hoorde 40 jaar geleden ‘s nachts op de snelweg over de radio een concert van Miles Davis. Sindsdien is zijn belangrijkste criterium bij het maken van schilderijen dat ze dezelfde impact moeten hebben.

Atelierschatten met Yvonne Leeman, Fred Appel en Niek Bruynzeel op 15|16|22|23|AUGUSTUS van 13.00 tot 17.00 uur – vrij entree - https://zaansgroen.nl/atelierschatten-15-16-22-23-augustus-2020/
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (2)
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (3)
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (4)

Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam is de perfecte locatie voor exposities. De fraaie expositieruimte met ruim 17 meter aan uitgelichte presentatiemogelijkheden is rondom voorzien van ophangrail en duurzaam uitgelicht via ledspots. Wilt u komen exposeren in het centrum van Zaandam? Neem dan contact op via de contactpagina op de website.

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Diversen

Stuur een bericht naar "Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad"