Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad

Expositie is afgelopen

Tengel Atelierroute Zuid Daniëlle van der Erve en Josien Geerdink

Tentoonstelling 03-10-2020 t/m 04-10-2020 > Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Tengel Atelierroute Zuid Daniëlle van der Erve en Josien Geerdink
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Tengel Atelierroute Zuid Daniëlle van der Erve en Josien Geerdink (2)
Josien Geerdink geeft graag een inkijkje in de kronkelwegen van haar ongrijpbare inspiratie. “Ik ben heel visueel ingesteld en mijn ervaringen heb ik vooral in beelden opgeslagen. Het is voor mij een chaotische cocktail waar zich langzaam een vorm uit kristalliseert, in glas. Lekker vaag, maar daarom ben ik ook geen schrijver maar een beeldend kunstenaar”, aldus Josien.

Van der Erve is autodidact en gefascineerd door water. Het spel van kleur, vorm en beweging zet aan tot het creëren van een steeds weer nieuwe werkelijkheid. Deze houdt door de vluchtigheid van de materie onmiddellijk weer op te bestaan. Dat maakt water interessant en uitdagend om op de juiste momenten unieke beelden vast te leggen. “ Het is steeds zoeken naar de voor mij juiste abstracties. Met mijn foto’s wil ik laten zien dat het leven mooi is van zichzelf. Ik bewerk de afbeeldingen niet”, aldus een geïnspireerde Daniëlle.

Josien Geerdink en Daniëlle van der Erve exposeren tijdens de Tengel Atelierroute op zaterdag 3 en zondag 4 oktober 2020 van 11.00 tot 17.00 uur – vrij entree. https://zaansgroen.nl/tengel-atelierroute-zuid-expositie-3-en-4-oktober-2020/
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (2)
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (3)
Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad Zaandam (4)

Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam is de perfecte locatie voor exposities. De fraaie expositieruimte met ruim 17 meter aan uitgelichte presentatiemogelijkheden is rondom voorzien van ophangrail en duurzaam uitgelicht via ledspots. Wilt u komen exposeren in het centrum van Zaandam? Neem dan contact op via de contactpagina op de website.

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Diversen

Stuur een bericht naar "Galerie Zaansgroen - expositieruimte Zaandam / Zaanstad"