Jo en Josie

Expositie is afgelopen

Jo & Josie in Kerkje van Persingen

Tentoonstelling 23-03-2019 t/m 24-03-2019 > Persingen
Jo en Josie Jo & Josie in Kerkje van Persingen
Jo en Josie Jo & Josie in Kerkje van Persingen (2)
Jo en Josie Jo & Josie in Kerkje van Persingen (3)
Jo en Josie Jo & Josie in Kerkje van Persingen (4)
De wereld door de ogen van Jo en Josie. De magische combinatie van dit stel van uniek talent en ervaren vakmanschap. Elk werk is doorwrocht van een spirituele kracht, een ziel. “Zonder ziel verliest een kunstwerk al snel zijn emotionele waarde en zeggingskracht.”

Voor de vierde keer exposeren ze in het kerkje van Persingen. De laatste keer was in 2016. Twee jaar geleden zijn ze van het oosten naar het zuidwesten van het land verhuisd. Bijna dagelijks maken ze wandelingen langs de Oosterschelde. En dat zie je terug in de schilderijen en fotokunst. Daarom dat dit jaar de tentoonstelling de titel draagt: De invloed van de Zee.

Hun naam groeit gestaag. Exposities van Bergen op Zoom tot Tallinn. Josie, de geschoolde. Jo, de geboren schilder. Ze leven samen, ze werken samen. Hij de oerkracht, het puur, de ziel. Meer dan dertig jaar onderzoeken en uit proberen. Van lijnzaad koken tot floetrol. Zien voelen. Whistler Richter Rothko Kusama. Hij móet schilderen. Zij werkte meer dan tien jaar als creatief vormgever voor de tv. Acht jaar docent aan de HKU. Fotokunst, digi-art, vorm en kwaliteit. De perfectionist.

"Vaak horen we dat mensen wat drempelvrees hebben. Wij zijn blij met alle bezoek. De kopers, de huurders maar ook met de kijkers. Vertel het door! Heerlijk te combineren met een Ooijwandeling of centrum Nijmegen. Welkom."

Kerkje van Persingen: Persingensestraat 7, 6575 JA Persingen
In de prachtige Ooijpolder vlakbij Nijmegen
Zaterdag 23 en zondag 24 maart van 11.00 tot 17.00 uur
Gratis parkeren op loopafstand
www.verfding.nl
Jo en Josie Tholen
Jo en Josie Tholen (2)
Jo en Josie Tholen (3)

Kleurenweelde, emotie, uniek abstract werk en ervaren vakmanschap. De wereld door de ogen van Jo & Josie. Exposities van Parijs tot Stockholm en van Bergen op Zoom tot Dresden. Laat je betoveren door de magische combinatie van dit stel.
Kijk op www.verfding.nl.

Stuur een bericht naar Jo en Josie