Jo en Josie

Expositie is afgelopen

Open atelier route

Tentoonstelling 05-08-2023 t/m 05-08-2023 > Tholen
Jo en Josie Open atelier route
Van juni tot en met september bent u uitgenodigd om op de eerste zaterdag van de maand, de ateliers van deelnemende kunstenaars te bezoeken. Als nieuweling op Tholen - op een van de mooiste plekjes ook nog! - doen we graag mee. Helaas was de 'open atelier' folder al gedrukt toen we hier neerstreken, daar staan we dus niet op.

Al in de dertiende eeuw had de heerlijheid Schakerloo een eigen parochie en katholieke kerk. De kerk werd tijdens de reformatie verwoest, maar het oude kerkhof is bewaard gebleven. Eromheen is nog steeds het buurtschap Oudeland. Met schapen, paarden en een heerlijk huis waar wij wonen en werken. U bent deze dagen van 11 tot 16:30 uur harte welkom op Oudeland 6, 4691 RS Tholen.
Jo en Josie Tholen
Jo en Josie Tholen (2)
Jo en Josie Tholen (3)
Jo en Josie Tholen (4)

Kleurenweelde, emotie, uniek abstract werk en ervaren vakmanschap. De wereld door de ogen van Jo & Josie. Exposities van Parijs tot Stockholm en van Bergen op Zoom tot Dresden. Laat je betoveren door de magische combinatie van dit stel.
Wees welkom op onze exposities en kijk op www.verfding.nl.

Abundance of colour, emotion, unique abstract work and experienced craftsmanship. The world through the eyes of Jo & Josie. Exhibitions from Paris to Stockholm and from Bergen op Zoom to Dresden. Be enchanted by the magical combination of this couple.
Visit us, please check www.verfding.nl for most recent info.

Stuur een bericht naar Jo en Josie