Jo en Josie

Expositie is afgelopen

Jo & Josie in Buren

Tentoonstelling 21-10-2023 t/m 29-10-2023 > Buren
Jo en Josie Jo & Josie in Buren
Jo en Josie Jo & Josie in Buren (2)
Jo en Josie Jo & Josie in Buren (3)
We begonnen dit jaar met een expositie in Keulen en bij Galerie Oisterwijk. Binnenkort de zesde show van 2023: voor de zesde keer zijn we in Buren (Gelderland). In de voormalige Synagoge in Buren nemen we u weer mee op reis door ons universum van emotie, kleurenweelde en verwondering.

Alles doen en maken we samen. Passie voor het werk en voor elkaar spat er dan ook vanaf. Dat heeft een eigen weg en daaruit voortvloeiend, een geheel eigen stijl opgeleverd. "De kunst straalt een zekere lef uit. Aan de ene kant knallen de schilderijen letterlijk van de muur; aan de andere kant gaat er een rust van de organische vormen en patronen uit, die ervoor zorgt dat de werken werkelijk elk interieur kunnen opsieren." Dat compliment vinden we zo leuk dat we het graag gebruiken.

Ieder schilderij is opgebouwd uit vele lagen. De structuur van het reliëf, de kleuren van de eerdere lagen en de eventueel onderliggende thema’s geven elk werk een eigen karakter. Soms ervaar je een bijzonder gevoel van diepte en wordt je als het ware in het schilderij gezogen! De laatste exposities verliepen heel succesvol dus hebben we ons weer een slag in de rondte gewerkt om u veel nieuw werk te kunnen presenteren. U bent van harte welkom.

De expositie is vrij toegankelijk en twee weekenden te bezoeken:
open op zaterdag en zondag 21, 22, 28, 29 oktober van 12 tot 17 uur.
Synagoge, Ruimte voor kunst
Kniphoek 14, 4116 BX Buren (Gld)
Jo en Josie Tholen
Jo en Josie Tholen (2)
Jo en Josie Tholen (3)
Jo en Josie Tholen (4)

Kleurenweelde, emotie, uniek abstract werk en ervaren vakmanschap. De wereld door de ogen van Jo & Josie. Exposities van Parijs tot Stockholm en van Bergen op Zoom tot Dresden. Laat je betoveren door de magische combinatie van dit stel.
Wees welkom op onze exposities en kijk op www.verfding.nl.

Abundance of colour, emotion, unique abstract work and experienced craftsmanship. The world through the eyes of Jo & Josie. Exhibitions from Paris to Stockholm and from Bergen op Zoom to Dresden. Be enchanted by the magical combination of this couple.
Visit us, please check www.verfding.nl for most recent info.

Stuur een bericht naar Jo en Josie