Jo en Josie

Expositie is afgelopen

Kleur. Passie. Ziel.

Tentoonstelling 13-05-2023 t/m 14-05-2023 > Persingen
Kunst met een ziel. Kleurenweelde, emotie, spelen, uniek abstract werk en ervaren vakmanschap. De wereld door de ogen van Jo & Josie. Laat u betoveren door de magische combinatie van dit stel. Ze exposeerden van Parijs tot Stockholm. Nu eindelijk weer terug in het Kerkje van Persingen. Een wereld van beweging, verandering, verbinding. 

Jo Debije: het creatieve wonderkind en Josie Arnoys: de perfectionist. Ze leven samen, ze werken samen. Roer hun kwaliteiten door elkaar en er ontstaat een schilderij wat ze zelf liefkozend een ‘verfding’ noemen. Laag voor laag bouwen ze hun werken op, waardoor letterlijk diepte op het doek ontstaat. Van al die verschillende lagen zien we uiteindelijk de buitenkant. Zoals u ook bij mensen in eerste instantie de buitenkant ziet. Als ik langer kijk merk ik dat ook de binnenkant, gevoel en emotie van de lagen die je niet meer ziet, meespeelt in hoe ik het werk ervaar. 

De kosmos, verbinding van het onmetelijk grote en minuscule kleine én de magie van eb en vloed zorgen voor immer stromende inspiratie. De expositie toont meer dan veertig schilderijen. Daarnaast zijn ook kleinere digi-art werken te koop. Deze zijn eveneens opgebouwd uit verschillende lagen: delen van hun schilderijen worden op de computer gecombineerd met eigen natuurfoto’s en daaroverheen wordt digitaal getekend. Het eindresultaat is in beperkte oplage geprint op aluminium, genummerd en gesigneerd. 

Zaterdag 13 en zondag 14 mei van 11 tot 17 uur
Persingensestraat 7, 6575 JA Persingen
In de prachtige Ooijpolder, vlakbij Nijmegen

U bent van harte welkom!
Jo en Josie Tholen
Jo en Josie Tholen (2)
Jo en Josie Tholen (3)
Jo en Josie Tholen (4)

Kleurenweelde, emotie, uniek abstract werk en ervaren vakmanschap. De wereld door de ogen van Jo & Josie. Exposities van Parijs tot Stockholm en van Bergen op Zoom tot Dresden. Laat je betoveren door de magische combinatie van dit stel.
Wees welkom op onze exposities en kijk op www.verfding.nl.

Abundance of colour, emotion, unique abstract work and experienced craftsmanship. The world through the eyes of Jo & Josie. Exhibitions from Paris to Stockholm and from Bergen op Zoom to Dresden. Be enchanted by the magical combination of this couple.
Visit us, please check www.verfding.nl for most recent info.

Stuur een bericht naar Jo en Josie