Jo en Josie

Expositie is afgelopen

Kleur. Passie. Ziel.

Tentoonstelling 05-11-2022 t/m 27-11-2022 > Bergen op Zoom
Jo en Josie Kleur. Passie. Ziel.
Jo en Josie Kleur. Passie. Ziel. (2)
Passie.
Een veel gehoorde reactie: “zo iets heb ik nooit eerder gezien!”.
24 uur per dag, 7 dagen per week brengen Jo & Josie met elkaar en de nieuw te scheppen werken door. Passie voor het werk en voor elkaar spat er vanaf. Wat een eigen weg en daaruit voortvloeiend, een eigen stijl oplevert.

Ziel.
Ieder schilderij is opgebouwd uit minstens 5 lagen. De structuur van het reliëf, de kleuren en onderliggende thema’s van de eerdere lagen geven ieder werk een eigen karakter, een eigen ziel. “Elk verfding is een rijpingsproces. Het is een beetje een persoonlijkheid. Een zoektocht naar de ziel.”

De kracht van het stromend water, de magie van eb en vloed is bij veel schilderijen de inspiratiebron. De expositie toont meer dan vijftig werken en is gratis te zien.

U bent van harte welkom iedere zaterdag en zondag in november van 12 tot 17 uur.
Kijk voor meer Jo & Josie op www.verfding.nl

Galerie Arsis, Zuivelplein 5, 4611 NX Bergen op Zoom.
Jo en Josie Tholen
Jo en Josie Tholen (2)
Jo en Josie Tholen (3)
Jo en Josie Tholen (4)

Kleurenweelde, emotie, uniek abstract werk en ervaren vakmanschap. De wereld door de ogen van Jo & Josie. Exposities van Parijs tot Stockholm en van Bergen op Zoom tot Dresden. Laat je betoveren door de magische combinatie van dit stel.
Wees welkom op onze exposities en kijk op www.verfding.nl.

Abundance of colour, emotion, unique abstract work and experienced craftsmanship. The world through the eyes of Jo & Josie. Exhibitions from Paris to Stockholm and from Bergen op Zoom to Dresden. Be enchanted by the magical combination of this couple.
Visit us, please check www.verfding.nl for most recent info.

Stuur een bericht naar Jo en Josie