Jo en Josie

Expositie is afgelopen

Jo en Josie in Buren

Tentoonstelling 16-10-2020 t/m 25-10-2020 > Buren
Jo en Josie Jo en Josie in Buren
Jo en Josie Jo en Josie in Buren (2)
Jo en Josie Jo en Josie in Buren (3)
"Zoiets heb ik nog nooit gezien": unieke schilderijen in de Synagoge

Kleurenweelde, emotie, uniek abstract werk en ervaren vakmanschap. De wereld door de ogen van Jo & Josie. Laat je betoveren door de magische combinatie van dit stel. Exposities van Bergen op Zoom tot Dresden en van Parijs tot Stockholm. Sinds begin van dit jaar leven en werken ze in het Brabantse Moergestel. En voor de derde keer komen ze naar de Synagoge.

Jo Debije : de oerkracht, het puur, de ziel. Meer dan dertig jaar onderzoeken, schilderen en vooral doen. Schilderen is als ademen. De scheppingskracht. Hij móet schilderen, hij kan niet zonder. Josie Arnoys : acht jaar docent aan de HKU en vele jaren vormgever voor tv. Perfectionist, vorm en kwaliteit. Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag (1992) en Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (1995). Roer hun kwaliteiten door elkaar en er ontstaat een verfding. Een eigen weg, een eigen stijl.

Die eigen stijl kenmerkt zich vooral door hun kleurgebruik en de gelaagdheid van de schilderijen. De natuur, en in het bijzonder de Oosterschelde, is een onuitputtelijke bron van inspiratie. Maar ook de isolatie in corona-tijd zorgde voor intrigerende werken.
 
“Vaak horen we dat mensen wat drempelvrees hebben. Wij zijn blij met alle bezoek. De kopers, de huurders maar ook met de kijkers. U bent van harte welkom”

De expositie is twee weekenden te zien: zaterdag 17, zondag 18, zaterdag 24 en zondag 25 oktober, steeds van 12 tot 17 uur en op afspraak. Meer Jo & Josie ziet u op www.verfding.nl
Jo en Josie Bergen op Zoom
Jo en Josie Bergen op Zoom (2)
Jo en Josie Bergen op Zoom (3)
Jo en Josie Bergen op Zoom (4)

Jo en Josie. Debije en Arnoys. Man en vrouw. Yin en yang. Ze leven samen, ze werken samen. Roer de kwaliteiten van haar en hem door elkaar en er ontstaat een Jo & Josie. Een verfding. Meditatief, decoratief en kleurrijk. Een eigen weg, een eigen stijl. Schilderijen zijn te koop en te huur. Huren kan al voor vijftien euro per maand. Kijk op www.verfding.nl.

Stuur een bericht naar "Jo en Josie"