Jo en Josie

Laatste week

Jo & Josie bij Galerie Onder de Linde, Tholen

Tentoonstelling t/m 29-06-2024 > Tholen
Jo en Josie Jo & Josie bij Galerie Onder de Linde, Tholen
Jo en Josie Jo & Josie bij Galerie Onder de Linde, Tholen (2)
Jo en Josie Jo & Josie bij Galerie Onder de Linde, Tholen (3)
Jo en Josie Jo & Josie bij Galerie Onder de Linde, Tholen (4)
In deze knusse galerie in hartje Tholen zijn we te gast met negen schilderijen. Zoals altijd gaan een aantal werken over de magie van de zee. Onder de Linde biedt een gevarieerd aanbod van unieke kunstvoorwerpen, waaronder beelden van keramiek en steen, glas- en papierkunst.

U bent van harte welkom op woensdag- en donderdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur, op vrijdagmorgen van 10.00 tot 13.00 uur en elke eerste zaterdag van de maand van 11 tot 16 uur. Wilt u een afspraak maken om op een ander moment te komen kijken bel of app dan met eigenaresse Gerda Glerum: 06-41899001.

Op loopafstand van de Galerie hangen onze 'Trekvogels tussen de vlechten' in de linker etalage van Dalemsestraat 30 (zowel links als rechts van de deur is een etalage).
Jo en Josie Tholen
Jo en Josie Tholen (2)
Jo en Josie Tholen (3)
Jo en Josie Tholen (4)

Kleurenweelde, emotie, uniek abstract werk en ervaren vakmanschap. De wereld door de ogen van Jo & Josie. Exposities van Parijs tot Stockholm en van Bergen op Zoom tot Dresden. Laat je betoveren door de magische combinatie van dit stel.
Wees welkom op onze exposities en kijk op www.verfding.nl.

Abundance of colour, emotion, unique abstract work and experienced craftsmanship. The world through the eyes of Jo & Josie. Exhibitions from Paris to Stockholm and from Bergen op Zoom to Dresden. Be enchanted by the magical combination of this couple.
Visit us, please check www.verfding.nl for most recent info.

Stuur een bericht naar Jo en Josie