Bert Hermans Curriculum Vitae
Bert Hermans Curriculum Vitae (2)
Bert heeft in januari 2020 de 31e Online Contest gewonnen.
Bert Hermans Curriculum Vitae (3)
Bert heeft in januari 2020 bij World of Art, de 'Artist of the Year 2020 Award for the Best in Art & Creativity' gewonnen.
Bert Hermans Curriculum Vitae (4)
Winnaar Solo Art Award bij Light Space & Time
Bert Hermans Curriculum Vitae (5)
Tweede prijs, Kunstconcours 'Water', Kunstkring Prins Alexander, 5 juli 2022.
Achtergrond
In mijn werk als kunstschilder ben ik geïnspireerd door architectuur, in het bijzonder industrieel en cultureel erfgoed. Ik kom oorspronkelijk uit Voorburg en mijn interesse in industriële en culturele architecturale vormen begon tijdens mijn middelbare school toen ik architect wilde worden. Mijn tekenmeester op school was Jan Asselbergs, een bekende Nederlandse portretschilder. Hij stimuleerde mij om dit werk verder uit te werken, maar in die tijd koos ik voor een rechtenstudie. Naast mijn juridische carrière heb ik wel altijd tekeningen en schilderijen gemaakt.

Niet-zichtbare werkelijkheid
In de afgelopen decennia is de reikwijdte van mijn werk uitgebreid. Nu vestig ik graag de aandacht van de kijker op een werkelijkheid die op het eerste gezicht niet te zien is. Ik ben gefascineerd door perspectieven, precisie en kleur om op een eclectische manier een vreemde omgeving voor mensen te creëren in historische en meestal vervallen gebouwen.

Inspiratie
Mijn werk is geïnspireerd op de schilderijen van beroemde kunstenaars als M.C. Esscher, Carel Willink en Edward Hopper.
Mijn stijl is realistisch, maar ik vermijd graag fotorealisme. Ondanks het realisme van de beelden behouden ze een sfeer van fantasie. De schilderijen hebben soms een surrealistische uitstraling die het 'ongelooflijke' benadrukt. Tegelijkertijd hoop ik met de verhalende inhoud de kijker mee te nemen op een maatschappijkritische reis en hem of haar bewust te maken van nieuwe perspectieven op de werkelijkheid en illusies van de werkelijkheid.
Vooral voor de betekenis van de figuren in mijn schilderijen heb ik me ook vaak laten inspireren door de filosofie van Emmanuel Levinas (1906-1995). Volgens Levinas is de medemens niet slechts een ander persoon, maar verschijnt die als een vreemde ander. De 'vreemde Ander' duikt vaak in verschillende gedaanten in mijn schilderwerk op. Ontmoetingen met de Ander staat daarbij centraal. De Ander (zoals Levinas die ook met een hoofdletter schrijft) is geen object waar ik gebruik van kan maken. maar verschijnt vaak als 'ontoegankelijk schepsel dat een appèl doet op mijn verantwoordelijkheid' (citaat Levinas, Het Menselijk Gelaat, Uitg. Ambo, Utrecht, 1969).

Werkwijze
Ik gebruik verschillende media, waaronder fotografie en schetsen om architectuur en ruimte te verkennen. Meestal bezoek ik de gebouwen die ik wil schilderen. Ik ben continu gefascineerd door de manier waarop tekeningen en schilderijen kunnen worden gevormd en hervormd om ruimte te creëren. Mijn schilderijen ontwikkelen zich door observatie en zijn eerder een reactie op de plaatsen die ik in het echt heb bezocht.
Vaak begin ik mijn werk met het opmerken van details van de omgeving; de manier waarop het licht door een raam filtert bijvoorbeeld, of de schaduwen die op een muur spelen. Soms accentueer ik de waargenomen verschijnselen door het gebruik van acrylpasta en kleur. Ik werk heen en weer tussen fotografie en schilderkunst en ontwikkel lagen, zowel in het creatieproces als in het werk zelf.
Het resultaat is dat mijn werk parallel loopt met meerdere lagen van perceptie. Ik geniet van het onderzoek dat nodig is om erachter te komen waar ik naar kijk. Door te transformeren wat echt lijkt, hoop ik de complexe en mysterieuze dimensies van de werkelijkheid te onthullen. Wanneer het perspectief van de kijker verschuift of vervormd raakt door mijn schilderijen, worden nieuwe inzichten in de werkelijkheid mogelijk.
Mijn olieverfschilderijen maak ik sinds 2013 in mijn atelier aan de Vest 69 in Gouda. Inspiratiebron voor mijn schilderijen zijn verlaten en vaak vervallen industriële gebouwen, die ik meestal net voor de sloop of de verbouwing vastleg door schetsen en foto’s. Zo schilderde ik gebouwen aan de Spoorzone in Tilburg, de Leerfabriek in Oisterwijk, Zollverein bij Essen, de Electriciteitsfabriek in Den Haag en een vervallen staalfabriek in Frankrijk. Naast industrieel erfgoed schilder ik ook cultureel erfgoed: goed onderhouden of gerestaureerde gebouwen met een culturele waarde. Voorbeelden daarvan zijn: het Woudagemaal in Lemmer en de 'Cloisters' behorend bij de kathedraal van Gloucester in Engeland.
Door kleurgebruik en lichtinval wil ik mijn schilderijen tot een bijzondere belevenis maken. Donkere troosteloosheid moet plaatsmaken voor licht en warmte. Regelmatig voeg ik aan het erfgoed personages toe die het beeld een andere of extra betekenis geven. In sommige schilderijen is een ‘verborgen boodschap’ of een verwijzing naar de actualiteit te vinden.

Techniek
Bij het maken van mijn schilderijen teken ik het grondpatroon van de gebouwen en monumenten op basis van eerder gemaakte foto’s en schetsen meestal direct op het schilderdoek . Ik gebruik soms acrylverf als grondlaag. Voor de details breng ik acryl modelling pasta aan en soms ook goudfolie of perkamentpapier. De toplagen schilder ik met olieverf en om dieptewerking te krijgen is het schilderij vaak opgebouwd uit verschillende lagen glaceer.

Prijzen en exposities
Inmiddels ben ik met mijn schilderijen diverse keren genomineerd voor een prijs en heb ik ook nationaal en internationaal veel prijzen gewonnen.
In juni 2020 schreef de ballotagecommissie (BC) voor de deelname aan exposities van de Kunstkring Prins Alexander in Rotterdam over mijn werk: 'De BC is unaniem van mening dat het werk van Bert een aanwinst is voor de exposities van onze Kunstkring Prins Alexander. Zijn schilderijen eisen direct de aandacht op en zijn vrolijk vanwege het kleurgebruik en de lichtinval. Wat het meest opvalt in de uitwerking van elk thema is de precisie, waardoor elk detail tot nadenken en verbazing stemt. Vanuit zijn voorgaande leven misschien wel aan te duiden als "juridische" nauwkeurigheid. De techniek is dus dik in orde. Eén van de BC-leden geeft aan: "Ìk geef niet snel een 10, maar voor dit werk maak ik graag een uitzondering."

Ik exposeer regelmatig in galeries en op bekende Nederlandse kunstbeurzen, zoals de Nationale Kunstdagen en de Brabant Art Fair. Verder is mijn werk tot nu toe in acht Europese landen geëxposeerd en in de Verenigde Staten, China en Japan. Voor 2024 staan onder andere tentoonstellingen gepland in het architectuurmuseum ‘Nagele’ in de Noord-Oostpolder en de Artexpo New York.

Toekomst
Met mijn werk zoek ik steeds naar nieuwe uitdagingen en probeer ik nieuwe invalshoeken. Zo heb ik in 2023 een serie schilderijen gemaakt van gebouwen met een aansprekende moderne architectuur. Een voorbeeld daarvan is het schilderij ‘Flashback’ van het nieuwe station in Arnhem. Op het schilderij zijn drie personen op de voorgrond afgebeeld. Twee reizigers die net zijn aangekomen worden door de derde persoon met het witte petje geïnformeerd over de geschiedenis van Arnhem en het station. Op de achtergrond staan twee personen die terugkijken op het verleden. Buiten zijn de contouren te zien van de huizen die door het bombardement van Arnhem zwaar werden beschadigd.
Mijn schilderijen zijn te vinden op www.berthermans.kunstinzicht.nl en op telefonische afspraak in het atelier aan de Vest 69 in Gouda: 06-55324696

Overzicht Bert Hermans schilderijen 2019-heden

2024
1. Exposities
- PAKS Gallery München (Duitsland), 15-1-2024 t/m 12-4-2024.
- Expositie genomineerde schilderijen 'Painting of the Year 2023' Galerie RRMND te Roermond, 20-01-2024 t/m 2-3-2024.
- Kunstwinkel Prins Alexander Rotterdam, werk voor de Kunstuitleen Prins Alexander Rotterdam, 30-1-2024 t/m 27-2-2024.
- Brabant Art Fair, Koepelhal Spoorzone Tilburg, 16 en 17 maart 2024.
- Artexpo New York, 4 t/m 7 april 2024.
- Gallery kasteel Heidenreichstein, Oostenrijk, 26-4-2024 t/m 6-9-2024.
- Kunstwinkel Ommoord, Rotterdam. 26-4-2024 t/m 28-5-2024.
- Galerie Kunstation Uden, 1-6-2024 t/m 23-6-2023.
- PAKS Gallery Wenen, Oostenrijk, 26-9-2024 t/m 18-12-2024.
- Overzichtstentoonstelling Architectuurmuseum Nagele Noord-Oostpolder, 1-12-2024 t/m 1-2-2025.

2. Nominaties en prijzen
- Winnaar ‘TALENT PRIZE AWARD’ in de 9e ‘Open Art Competition’, Teravarna, Italië., januari 2024.
- Winnaar 62e Artavita Online 'Artist of the Year 2023 Contest, januari 2024.
- Winnaar Circle Foundation for the Arts (CFA), Artist of the Year Masterful Mind Award, februari 2024.

3. Publicaties
- Art Château, Enter into Art Lounge 1/1 2023, Königswinter, Duitsland, januari 2024, p. 116-117.

2023
1. Exposities
- Galerie 'Kunst bij Karel', Gorinchem, 6-1-2023 t/m 2-4-2023
- Brabant Art Fair, Spoorzone Tilburg, 18-3-2023 t/m 19-3-2023
- 'Parallel Worlds', online expositie Contemporary Art Curator Magazine, 20-09-2023 t/m 20-01-2024.
- Laprélezing Erasmus Universiteit Rotterdam, 1-11-2023.
- Nationale Kunstdagen Gorinchem, 18-11-2023 t/m 19-11-2023.
- Spectrum Red Dot Miami, USA, 30-11-2022 t/m 4-12-2022

2. Nominates en prijzen
- Tweede prijs 'Excellent Art Book Design Award 2022', Enter into Art, Lounge 3, Gabriele Walter, jan. 2023.
- Award of Excellence, Artist of the Year 2022-2023 contest, Circle Foundation for the Arts, febr. 2023.
- Light Space & Time, Special Recognition Award en Honorable Mention Award, 13th Cityscapes Art Competition, maart 2023.
- Winnaar Collectors Art Prize, Contemporary Art Curator Magazine, maart 2023.
- Award of Artistic Excellence, Spotlight Magazine Cover Contest, Circle Foundation for the Arts, maart 2023.
- Finalist Award ArtIDEAL Magazine Cover Contest, Circle Foundation for the Arts’, Lyon, juni 2023.
- Winnaar ‘TALENT PRIZE AWARD’ in de 9e ‘ABSTRACT art competition’, Teravarna, Italië., juni 2023.
- Finalist Award Circle Foundation for the Arts, participation RED DOT Miami Art Fair, juli 2023
- Winnaar 'Free presentation in the 13th issue of World Wide Art Magazine Contest', Artavita, juli 2023.
- 'Publieksnominatie Kunstenaar van het jaar 2024', Stichting Kunstweek, Oosterhout 2023.
- Finalist Award, Artavita, september 2023.
- World of Art, Artist of the Year 2023 Award for the Best in Art & Creativity, september 2023.
- Nominatie 'Painting of the Year 2023', schilderij 'Drowning', november 2023.
- Finalist Certificaat Artavita, 61e Online Art Contest voor deelname aan Artexpo New York 4-7 april 2024.
- Creative Excellence Award, CFA Artist Book Contest, Circle Foundation for the Arts’, Lyon, november 2023.
- Art Award, Nationale Kunstdagen 2023, november 2023

3. Publicaties
- Excellent Art, Enter into Art, Lounge 3, Gabriele Walter ed. Königswinter, Duitsland, p. 94-95.
- Museum- en Galeriekrant voorjaar 2023, p. 24.
- Vind, Geschiedenis, Archeologie, Kunst en Antiek, nr. 49, 2023, p. 148.
- The First Berliner Art Book 2023, Art Management Berlijn, Berlijn, Duitsland, maart 2023, p. 18 - 19.
- 'Color Symphonies, Enter into Art, Kurt Ries (ed.), Königswinter, Duitsland, maart 2023. p.16-17.
- Museum- en Galeriekrant, najaar 2023, p. 21.
- Spotlight, Contemporary Art Magazine, 34, Circle Foundation, Lyon, Frankrijk, oktober 2023, p. 68.

2022
1. Exposities
- Galerie De Tuinkamer, Industrieel erfgoed, 21-1-2022 t/m 5-3-2022
- Kunstpodium Prinsenpark Rotterdam, 12 juni 2022
- Solo-expositie Industrieel en cultureel erfgoed, Bibliotheek Gouderak, 15-3-2022 t/m 15-6-2022
- Deelnemer Landelijk Atelier Weekend zomer 2022, Gouda, 25-06-2022 t/m 26-06-2022
- Artexpo Dallas, Dallas, Verenigde Staten, 16-18 september 2022
- Expositie Water, Kunstkring Prins Alexander, Rotterdam, 6-7-2022 t/m 28-9-2022
- EuropArtFair, Amsterdam, 30-9-2022 t/m 2-10-2022
- Nationale Kunstdagen, Gorinchem, 19-11-2022 t/m 20-11-2022
- Spectrum Red Dot Miami, USA, 30-11-2022 t/m 4-12-2022

2. Nominates en prijzen
- Awarded Artist 50e Artavita Online Contest met thema 'Hope', februari 2022.
- Special Merit Award, Light Space & Time, 13th Annual Abstracts, Online Art Competition, maart 2022.
- Finalist Award, 52e Artavita Online Contest, mei 2022.
- Award of Excellence, 6th CFA Artist of the Month contest, Circle Foundation for the Arts, juni 2022.
- Special Recognition Award, Light Space & Time, 12th Annual “Open” Art Exhibition, juli 2022.
- Tweede Prijs, Kunstconcours 'Water', Kunstkring Prins Alexander, 5 juli 2022.
- Winnaar van de 54e Artavita Online Contest en met het schilderij 'Blasfemie' geselecteerd voor publicatie in de 10e editie van het World Wide Art Magazine, 2022
- Artavita, Finalist Certificaat, 43e Online Contest, expositie Artexpo New York op 30 maart tot 2 april 2023, oktober 2022
- 'Publieksnominatie Kunstenaar van het jaar 2023', Stichting Kunstweek, Oosterhout 2022.

3. Publicaties
- The First Berliner Art Book 2022, Art Management Berlijn, Berlijn, Duitsland, februari 2022, p. 17-18.
- Art Ideal magazine, Vol. 2, maart 2022, p. 49.
- 'Odyssee of Life', Enter into Art, Kurt Ries (ed.), Königswinter, Duitsland, april 2022. p. 19
- Vind, Geschiedenis, Archeologie, Kunst en Antiek, nr. 46, 2022, p. 130.
- Spotlight, Contemporary Art Magazine, 28 Circle Foundation, Lyon, Frankrijk, p. 71.
- Important World Artists, 5, 2022, WorldWide Art Books Inc., 2022, Santa Barbara, USA, p. 112.

2021

1. Exposities
- EuropArtFair, Amsterdam, 2-7-2021 t/m 4-7-2021
- Tokyo International Art Fair, Tokio, Japan, 8-10-2021 t/m 9-10-2021
- Art Eindhoven, Eindhoven, 4-9-2021 t/m 5-9-2021
- Kunststroming Gouda, 10-9-2021 t/m 12-9-2021
- Nationale Kunstdagen, Gorinchem, 6-11-2021 t/m 7-11-2021
- Artexpo New York, 18-11-2021 t/m 21-11-2021

2. Nominates en prijzen
- Galeriewinnaar van 2020, Nationaal Atelier, 12-1-2021.
- Artavita, Finalist Certificate 43e Online Contest, expositie Artexpo New York in november 2021, februari 2021
- Artavita, Winnaar 44e Online Art Contest, maart 2021
- Light Space & Time, Special Recognition Award, 11th Annual "Figurative" Online Art Competition, april 2021
- Nationaal Atelier, expositiewinnaar 'thema Hoogovens', april 2021
- Circle Foundation for the Arts, Certificatie of Artistic Excellence, 6th Circle Quarterly Art Review Magazine Contest, mei 2021
- Artavita, Finalist Certificate 46e Online Contest, expositie Artexpo San Diego in oktober 2021, juni 2021
- Tokyo GLOBAL ART AWARD 2021, Finalist, 'De harpiste' 11-10-2021
- Circle Foundation for the Arts, Certificatie of Artistic Excellence, 7th Circle Quarterly Art Review Magazine Contest, oktober 2021
- Winnaar van de 48e Artavita Online Contest en met de schilderijen 'Holy Light' en 'Hora Est' geselecteerd voor publicatie in het World Wide Art Magazine, november 2021
- Bekroond kunstenaar voor kunstwerken in de 49e Artavita Online Art Contest, i.v.m. de titel Kunstenaar van het Jaar 2021 en geselecteerd voor opname in een virtuele Artavita-tentoonstelling, dec. 2021.
- Tweede Prijs (back cover), Enter into Art, Art Lounge 2/2, Boek project en wedstrijd 'Moonlight Sonatas for Beethoven', dec. 2021

3. Publicaties
- World Wide Art Magazine, 2020, Issue 10, Vol. 1 februari 2021, p. 125.
- Current Masters, 6, World-wide Art Books, Santa Barbara, USA, maart 2021, p. 60.
- Kunst Vitamine Special, 2021, p. 40.
- Vind, Geschiedenis, Archeologie, Kunst en Antiek, nr. 41, 2021, p. 145
- The First Berliner Art Book 2021, Art Management Berlin, Berlijn, Duitsland, februari 2020, p. 20-21.
- Spotlight, Contemporary Art Magazine, 22 Circle Foundation, Lyon, Frankrijk, p. 78-79.
- Catalogus 2021 EuropArtFair 2021, Amsterdam, p. 44-45.
- Art Retreat, Enter into Art, Vol. 6, Königswinter, Duitsland, Mei 2021, p. 63
- Catalogus Art Eindhoven, Klokgebouw Eindhoven 2021, p. 29.
- Jaarboek kunstenaars 22, Stichting Kunstweek, Raamsdonksveer, 2021, p. 70-71.
- Kunst Vitamine, Herfst 2021, p. 5.
- Catalogus 2021, Nationale Kunstdagen, Gorinchem, p. 30-31.
- Vind, Geschiedenis, Archeologie, Kunst en Antiek, nr. 44, 2021, p. 124
- Spotlight, Contemporary Art Magazine, 26 Circle Foundation, Lyon, Frankrijk, p. 75.

2020

1. Exposities
- Los Angeles (LA) Art Show, Los Angeles, USA, 5-2-2020 t/m 9-2-2020
- Deelnemer Landelijk Atelier Weekend zomer 2020, Gouda, 05-09-2020 t/m 06-09-2020

2. Nominates en prijzen
- Artavita 35th Online Contest, Winnaar gratis publicatie in World Wide Art Magazine, januari 2020
- World of Art, Artist of the Year 2020 Award for the Best in Art & Creativity, januari 2020
- Light Space & Time Online Art Gallery, Winner "Solo Art Series" Solo Art Exhibitions, januari 2020
- Circle Foundation for the Arts, Artist of the Year Award, Honorable Mention Award, januari 2020
- Light Space & Time Online Art Gallery, Cityscipes, Special Merit Award "The Last Civil Servant", februari 2020
- Light Space & Time Online Art Gallery, Cityscipes, Special Recognition Award "Graffiti House" februari 2020
- Artavita, Winnaar 37th Online Contest, expositie Art San Diego in september 2020, maart 2020
- Circle Foundation for the Arts, Certificate of Artistic Excellence, juni 2020
- Light Space & Time Online Art Gallery, 4th Pattterns Art Exhibition, Special Merit Award "Behind Closed Doors", september 2020
- Contempory Art Curator Magazine, Artist of the Future Award, november 2020

3. Publicaties
- World of Art, Contemporary Art Magazine, Guggenheim Issue, 10, Vol 1, 2020, p. 125.
- The First Berliner Art Book 2020, Art Management Berlin, Berlijn, Duitsland, februari 2020
- Important World Artists, 4, World-Wide Art Books, Santa Barbara, USA, maart 2020
- Contemporary Art Station, Art Collector's Choice, Londen, maart 2020
- Spotlight, Contemporary Art Magazine, 18 Circle Foundation, Lyon, Frankrijk, p. 42-43.
- Vind, Geschiedenis, Archeologie, Kunst en Antiek, nr. 38, 2020, p. 105
- World Wide Art Magazine, 2020, Issue 2, juni 2020, p. 72-77.

2019

1. Exposities
- The Illusion of Reality, Bologna, Italië, 28-11-2019 t/m 12-12-2019
- Deelnemer Landelijk Atelier Weekend herfst 2019, Gouda, 16-11-2019 t/m 17-11-2019
- Nationale Kunstdagen, Nieuwegein, 09-11-2019 t/m 10-11-2019
- Annual Dutch Art Fair, Amsterdam, 11-10-2019 t/m 13-10-2019
- 'Patrimoine industriel et culturel', Clémont, Sologne, Frankrijk, 13-09-2019 t/m 16-09-2019
- Techniek op het SS Rotterdam, Rotterdam, 27-07-2019 t/m 27-07-2019
- Deelnemer Landelijk Atelier Weekend zomer 2019, Gouda, 22-06-2019 t/m 23-06-2019
- Artexpo New York, New York, USA, 04-04-2019 t/m 07-04-2019
- Overzichtstentoonstelling 'Industrieel en cultureel erfgoed', Evertshuis in Bodegraven, 07-02-2019 t/m 04-04-2019

2. Nominaties en prijzen
- Circle Foundation for the Arts, Artist of the Year Award, Certificate of Excellence, 22 jan. 2019
- Artavita 30th Online Contest, Certificate of Excellence, jan. 2019
- Light Space Time, Special Merit Award, ‘Overblaak’, feb. 2019
- Circle Foundation for the Arts, Honorable Mention Award, 19 april 2019
- Artavita 31th Online Contest, Certificate of Excellence, 30 april 2019
- Artavita, Contest Finalist Certificate, Art San Diego, USA, mei 2019
- Light Time Space, Landscapes Art Exhibition, Special Merit Award, ‘Small Road near Fen, juni 2019
- Artavita 33th Online Contest, Certificate of Excellence, Spectrum Miami Art Fair, USA, augustus 2019
- Annual Dutch Art Fair, Winnaar Art Services Fair Award, Amsterdam sept. 2019
- Nominatie Schilderij van het jaar 2019, ‘De Kathedraal’, november 2019.
- Light Space Time, Enter into Art, Lounge 2 Excellence Jury Award, november 2019
- The Illusion of Reality, Award of Excellence, Bologna, 30 november, 2019

3. Publicaties
- Spotlight, Contemporary Art Magazine, 13, Circle Foundation, Lyon, Frankrijk, p. 10-11.
- The First Berliner Art Book, 2019, Art Management Berlin, 2019, p. 22-23.
- Vind, Geschiedenis, Archeologie, Kunst en Antiek, nr. 33, 2019, p. 113..
- Art & Beyond, Vol 59, April 2019, P. 38.
- Spotlight, Contemporary Art Magazine, 14, Circle Foundation, Lyon, Frankrijk, p. 45-47.
- Catalogus Artexpo New York, The World Wide Art & Artavita Pavilon, 2019.
- Art & Beyond, Vol 14, Summer Edition 2019, P. 11 en achterflap.
- Vind, Geschiedenis, Archeologie, Kunst en Antiek, nr. 35, 2019, p. 129.
- International Contemporary Masters, XIII, World wide Art Books, Santa Barbara, USA, 2019, p. 88.
- Catalogus ADAF, Annual Dutch Art Fair, Amsterdam, 2019, p. 24-26.
- Catalogus 2019, Nationale Kunstdagen, p.16.
- Catalogus 2019, The illusion of Reality, Galleria de Marchi, Bologna Italië, p. 68-69.
- Jaarboek kunstenaars 20, Stichting Kunstweek, Raamsdonksveer, 2019, p. 56-57.

Geef hier een (openbare) reactie op het werk van Bert Hermans


Bert Hermans Curriculum Vitae
'Reina Sofia'
Olieverf op doek
60 x 80 cm
Bert Hermans Curriculum Vitae (2)
Certificaat Winnaar Artavita online wedstrijd 'Artist of the Month April 2017'
Bert Hermans Curriculum Vitae (3)
Met het schilderij 'Fata Morgana' is Bert Hermans door de jury van Artavita gekozen in de categorie 'Painting & 2-Dimensional Media' tot 'Artist of the Month April 2017' (zie https://artavita.com/contests/29). Artavita is een wereldwijd online forum voor kunstenaars, waaraan enkele duizenden kunstenaars uit de VS en vele honderden uit de rest van de wereld deelnemen. Dit schilderij is te vinden onder de rubriek 'Groothandelsgebouw Rotterdam'.
Bert Hermans Curriculum Vitae (4)
Winnaar Art Award op basis van het werk dat werd tentoongesteld tijdens de Nationale Kunstdagen 2023.