Annual Dutch Art Fair, Amsterdam

09-10-2020 t/m 11-10-2020

In oktober 2020 zal Bert Hermans opnieuw exposeren tijdens de Annual Dutch Art Fair (ADAF) 2020. Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2020 vindt de tiende editie van de Annual Dutch Art Fair (ADAF) plaats in het World Fashion Centre/Beursplaza in Amsterdam en is op vrijdag voor de VIP-gasten geopend van 17.00-21.00 uur en de beide andere dagen van 11.00 tot 17.30 uur.

De ADAF is een driedaagse beurs van kunstenaars en designers voor liefhebbers van hedendaagse kunst en design. De ADAF is een grote professionele beurs waar u met de kunstenaars en designers kunt kennismaken en het werk rechtstreeks van hen kunt kopen.

Als kunstliefhebber, -koper en -verzamelaar vindt u op de ADAF een grote diversiteit aan hedendaagse kunst en design. Van figuratief tot abstract en van traditioneel tot progressief. Circa 1.200 2d-werken en 3d-werken worden gepresenteerd door meer dan 100 nationale en internationale, kunstenaars en designers.

Naast de geƫxposeerde werken kunt u genieten van de sfeer van de ADAF met live muziek en een hapje en een drankje.

Het World Fashion Centre is goed bereikbaar met het openbaar en eigen vervoer. Meerdere trams en bussen die vanaf het Centraal Station Amsterdam vertrekken, stoppen op enkele minuten lopen van de Annual Dutch Art Fair in World Fashion Centre / Beursplaza.
World Fashion Centre / Beursplaza ligt aan de ringweg A10 Amsterdam en heeft een eigen parkeergarage.

In oktober 2019 werd Bert tijdens de ADAF tot winnaar uitgeroepen van de 'ADAF Free Art Service'. 'Free Art Service' verhuurt kunst aan bedrijven en instellingen, die elk jaar ook een deel van de gehuurde kunstwerken kopen. De winnaar van de prijs is volgens de jury de hoogst gewaardeerde kunstenaar die minimaal drie keer heeft deelgenomen aan de ADAF en daarbij hebben ze naar eigen zeggen vooral ook gekeken naar de mogelijkheden van exposeren bij en verkopen aan bedrijven en instellingen.
Bert Hermans Annual Dutch Art Fair, Amsterdam
Winnaar van de 'ADAF Free Art Service' prijs voor de hoogst gewaardeeerde kunstenaar, die minstens drie maal heeft deelgenomen aan de ADAF.
Bert Hermans Annual Dutch Art Fair, Amsterdam
Bert Hermans Annual Dutch Art Fair, Amsterdam

Landelijk atelierweekend

05-09-2020 t/m 06-09-2020

Tijdens het atelierweekend zal het recent gereedgekomen dubbele tweeluik van het stadhuis van Leiden in het atelier te zien zijn. Bert geeft hierbij uitleg over de achtergronden en betekenis van de schilderijen en de personages die daarin te zien zijn.
Bert Hermans Landelijk atelierweekend
'De trouwzaal'
Olieverf op doek
2 x 80 x 60 cm

Artexpo New York

23-04-2020 t/m 26-04-2020

Bert is door de organisatie van World Wide Art Promotion, een uitgever van kunstboeken en tijdschriften in de Verenigde Staten, uitgenodigd om met een aantal van zijn schilderijen tijdens Artexpo New York te exposeren.
De expositie in New York, Artexpo New York, is een door een jury geselecteerde hedendaagse kunstexpositie waar erkende kunstenaars, galeries en uitgevers vanuit de hele wereld bij elkaar komen. Het is de grootste kunstbeurs ter wereld met honderden kunstenaars en duizenden kunstwerken. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats van 23-26 april 2020 en vindt plaats op PIER 94, 711 12th Ave, New York, NY 10019. Artexpo New York biedt kunstenaars een rijk arsenaal aan mogelijkheden om hun werk te tonen aan een publiek dat voor een groot deel bestaat uit kunstkenners en -liefhebbers.
Bert Hermans Artexpo New York
Coolsingel Rotterdam, Olieverf op doek, 20 x 20 cm
Bert Hermans Artexpo New York
Delftsestraat Rotterdam, Olieverf op doek, 20 x 20 cm
Bert Hermans Artexpo New York
Head of South Rotterdam, Olieverf op doek, 20 x 20 cm
Bert Hermans Artexpo New York
Courthouse Rotterdam, Olieverf op doek, 20 x 20 cm
Bert Hermans Artexpo New York
Staircase Old Post Office Rotterdam, Olieverf op doek, 20 x 20 cm

Los Angeles (LA) Art Show

05-02-2020 t/m 09-02-2020

Los Angeles Art Show
Bert heeft de eervolle uitnodiging ontvangen om met vier van zijn (grotere) werken te komen exposeren tijdens de Los Angeles Art Show 2020 in the USA.
Bert Hermans Los Angeles (LA) Art Show
Laatste dag LA Art Show: veel belangstelling
Bert Hermans Los Angeles (LA) Art Show
'Bradbury building'
Olieverf op doek
100 x 70 cm
Bert Hermans Los Angeles (LA) Art Show
'Handelsbeurs Antwerpen'
Olieverf op doek
100 x 70 cm
Bert Hermans Los Angeles (LA) Art Show
Het grote kantoor
Olieverf op doek
60 x 80 cm
Bert Hermans Los Angeles (LA) Art Show
'Hall of Fame'
Olieverf op doek
60 x 80 cm