Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam

Expositie is afgelopen

Expositie "Kleurrijk Perspectief" bij Zaansgroen in Zaandam

Tentoonstelling 06-01-2024 t/m 07-01-2024 > Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Expositie Kleurrijk Perspectief bij Zaansgroen in Zaandam
Cursisten van Atelier In de Hoge Hoed in Koog aan de Zaan openen het nieuwe jaar met trots door hun meest opmerkelijke creaties van het afgelopen jaar tentoon te stellen. Onder leiding van docent Fiona Hoogmoed hebben zij wekelijks gewerkt aan het verfijnen van technieken en het verkennen van diverse stijlen, wat heeft geresulteerd in een kleurrijke en boeiende verzameling van acrylverfschilderijen.

Gedurende het afgelopen jaar hebben de cursisten zich gewijd aan een scala van thema's, variërend van het perfectioneren van perspectieven tot het verkennen van avant-garde stromingen zoals het Kubisme. Fiona Hoogmoed, een ervaren kunstdocent, heeft hen met haar deskundige begeleiding geholpen bij het ontwikkelen van hun creatieve vaardigheden en het ontdekken van hun individuele artistieke expressie.

De hoogtepunten van deze bijzondere expositie zijn zorgvuldig geselecteerde kunstwerken die de diversiteit van onderwerpen en schilderervaringen van de deelnemers weerspiegelen. Van landschappen tot abstracte composities, de tentoonstelling biedt een fascinerende inkijk in de artistieke reis van de cursisten.

Naast de acrylverfschilderijen worden er ook portretten tentoongesteld, vervaardigd door enthousiaste amateur-schilders met behulp van lichtprojectie. Deze bijdragen voegen een extra dimensie toe aan de expositie, waardoor bezoekers de veelzijdigheid van artistieke expressie kunnen ervaren.

De expositie vindt plaats op zaterdag 6 en zondag 7 januari bij Zaansgroen in Zaandam. De deuren zijn geopend van 13.00 tot 17.00 uur, en toegang is vrij. Mis deze kans niet om getuige te zijn van het talent en de creativiteit van de cursisten van In de Hoge Hoed. Kom en laat u inspireren door deze unieke verzameling kunstwerken.

Voor meer informatie:
https://zaansgroen.nl/in-de-hoge-hoed-exposeert-met-cursisten-op-zaterdag-6-en-zondag-7-januari-2024/
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Zaandam (2)
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Zaandam (3)

Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam is de perfecte locatie voor exposities. De fraaie expositieruimte met ruim 18 meter aan uitgelichte presentatiemogelijkheden is rondom voorzien van ophangrail en duurzaam uitgelicht via ledspots. Wilt u komen exposeren in het centrum van Zaandam? Neem dan contact op via de contactpagina op de website en vraag naar de voorwaarden.

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur
Of anders aangegeven

Contact

Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam
Zeemansstraat 54
1506 CV Zaandam
Nederland
Tel: 0756313093
E-mail: expo@zaansgroen.nl

zaansgroen.nl

25 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam