Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam

Expositie is afgelopen

Fototentoonstelling "Onderweg in Beeld" door Erik Esteie bij Zaansgroen

Tentoonstelling 13-01-2024 t/m 14-01-2024 > Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Fototentoonstelling Onderweg in Beeld door Erik Esteie bij Zaansgroen
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Fototentoonstelling Onderweg in Beeld door Erik Esteie bij Zaansgroen (2)
Vanaf 2012 heeft Erik Esteie een uniek visueel dagboek gecreëerd door dagelijks foto's te delen van de diverse ontmoetingen en scènes die hij onderweg tegenkomt. Zijn lens vangt alles, van imposante bouwprojecten tot alledaagse taferelen zoals een boom of een nieuwsgierige poes. Deze fascinerende fotocollectie, bekend als een waardevolle informatiebron over de Zaanstreek, wordt nu tot leven gebracht in de aankomende tentoonstelling bij Zaansgroen.

De veelzijdigheid van Esteie's werk wordt geprezen door lokale media, waaronder de Orkaan, die het karakteriseert als "mooi en scherp verbeeld, van modelspoor tot de Slag om de Zaan". Zijn foto's vormen een stille getuige van de gebeurtenissen en evoluties in de Zaanstreek gedurende het afgelopen decennium.

De fototentoonstelling "Onderwe in Beeld" biedt een intieme blik op Esteie's reis door de Zaanstreek. De expositie vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 januari 2024 bij Zaansgroen in Zaandam, van 13.00 tot 17.00 uur, met vrij entree voor alle bezoekers. Esteie's foto's, hoewel subtiel aanwezig, hebben een onmiskenbare impact en bieden een bijzondere kijk op het dagelijkse leven in deze schilderachtige regio.

Voor meer informatie:
https://zaansgroen.nl/fotojaaroverzicht-erik-esteie-13-14-januari-2024/
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Zaandam
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Zaandam (2)
Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam Zaandam (3)

Een voormalige timmerwerkplaats in het centrum van Zaandam is de perfecte locatie voor exposities. De fraaie expositieruimte met ruim 18 meter aan uitgelichte presentatiemogelijkheden is rondom voorzien van ophangrail en duurzaam uitgelicht via ledspots. Wilt u komen exposeren in het centrum van Zaandam? Neem dan contact op via de contactpagina op de website en vraag naar de voorwaarden.

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 13:00 – 17:00 uur
Of anders aangegeven

Contact

Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam
Zeemansstraat 54
1506 CV Zaandam
Nederland
Tel: 0756313093
E-mail: expo@zaansgroen.nl

zaansgroen.nl

25 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Grafiek
  • Tekeningen

Stuur een bericht naar Galerie Zaansgroen - expositieruimte & webgalerie in Zaandam