Bert Hermans

Tentoonstellingen van Bert Hermans

Colorida Art Gallery Lissabon

Tentoonstelling t/m 04-05-2018 > Gouda

'Kijk omhoog'
Olieverf op doek
80 x 60 cm

(2)

'Het ketelhuis'
Olieverf op doek
80 x 60 cm

Bert is door Colorido Art Gallery gevraagd om in 2018 te komen exposeren met vijf schilderijen in Lissabon. Voorlopig is de expositie vastgesteld voor de periode van 21 april tot 4 mei 2018, maar na gebleken succes kan deze nog verder worden verlengd en kunnen ook meer schilderijen worden geëxposeerd. De galerie is opgericht in 2007 en bevindt zich vlakbij het Castelo de São Jorge in het centrum van Lissabon. Adres: Costa do Castelo 63, ingang Esc. Marques Ponte Lima, LIssabon. Openbaar vervoer: Metro Green Line Martim Moniz, Tram 28, Tram 12, Bus 737; Parking: Portas do Sol - Alfama of Chao do Loureiro - Costa do Castelo.

Bert Hermans

  • Schilderkunst

Bert Hermans schildert sinds eind jaren tachtig. Hij heeft een atelier in Gouda en maakt vooral olieverfschilderijen. Zijn belangrijkste thema is industrieel en cultureel erfgoed. Hij schildert de schoonheid van oude, vervallen fabriekshallen, bedrijfsgebouwen en historische monumenten.
Bert exposeert niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland (in 2016 in Bologna, Hamburg) en in het Ateneo in Madrid. In 2017 heeft Bert weer verschillende exposities, onder andere in Amsterdam, Roden (Drenthe), Nieuwegein en in het buitenland in Las Vegas, New York, Miami en Wenen.

Openingstijden

Bezoek aan het atelier op afspraak via tel. 06-55324696.

Contact


Bert Hermans
Vest 69
2801 VE Gouda
Nederland
Tel: 06-55324696

5 dagen geleden bijgewerkt

Bert Hermans Gouda

'Reina Sofia'
Olieverf op doek
60 x 80 cm

Bert Hermans Gouda (2)

Certificaat Winnaar Artavita online wedstrijd 'Artist of the Month April 2017'

Bert Hermans Gouda (3)

Met het schilderij 'Fata Morgana' is Bert Hermans door de jury van Artavita gekozen in de categorie 'Painting & 2-Dimensional Media' tot 'Artist of the Month April 2017' (zie https://artavita.com/contests/29). Artavita is een wereldwijd online forum voor kunstenaars, waaraan enkele duizenden kunstenaars uit de VS en vele honderden uit de rest van de wereld deelnemen. Dit schilderij is te vinden onder de rubriek 'Groothandelsgebouw Rotterdam'.

Bert Hermans Gouda (4)

Door de Circle Foundation for the Arts is op 29 januari 2018 aan Bert's werk een 'Honorable Mention Award' toegekend. volgens de jury: 'for the high aesthetic, technical and creative standard of your work.'

Stuur een bericht naar "Bert Hermans"