Bert Hermans

Expositie is afgelopen

Artexpo New York

Tentoonstelling 04-04-2024 t/m 07-04-2024 > Gouda
Bert Hermans Artexpo New York
Buitenpanelen 'Divinity Cloisters'
Olieverf op panelen
2 x 30 x 40 cm
Bert Hermans Artexpo New York (2)
Binnenpaneel links drieluik 'Divinity Cloisters'
Olieverf op doek
30 x 40 cm
Bert Hermans Artexpo New York (3)
Binnenpaneel midden 'Divinity Cloisters'
Olieverf op doek
60 x 40 cm
Bert Hermans Artexpo New York (4)
Binnenpaneel rechts 'Divinity Cloisters'
Olieverf op doek
30 x 40 cm
Bert is door de organisatie van World Wide Art Promotion, een uitgever van kunstboeken en tijdschriften in de Verenigde Staten, uitgenodigd om met vier schilderijen tijdens Artexpo New York te exposeren.
De expositie in New York, Artexpo New York, is een door een jury geselecteerde hedendaagse kunstexpositie waar erkende kunstenaars, galeries en uitgevers vanuit de hele wereld bij elkaar komen. Het is de grootste kunstbeurs ter wereld met honderden kunstenaars en duizenden kunstwerken. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats en vindt plaats op PIER 36, 299 South Street
New York, NY 10002 van 4 tot en met 7 april 2024. Artexpo New York biedt kunstenaars een rijk arsenaal aan mogelijkheden om hun werk te tonen aan een publiek dat voor een groot deel bestaat uit kunstkenners en -liefhebbers.
Bert Hermans Gouda
'Reina Sofia'
Olieverf op doek
60 x 80 cm
Bert Hermans Gouda (2)
Certificaat Winnaar Artavita online wedstrijd 'Artist of the Month April 2017'
Bert Hermans Gouda (3)
Met het schilderij 'Fata Morgana' is Bert Hermans door de jury van Artavita gekozen in de categorie 'Painting & 2-Dimensional Media' tot 'Artist of the Month April 2017' (zie https://artavita.com/contests/29). Artavita is een wereldwijd online forum voor kunstenaars, waaraan enkele duizenden kunstenaars uit de VS en vele honderden uit de rest van de wereld deelnemen. Dit schilderij is te vinden onder de rubriek 'Groothandelsgebouw Rotterdam'.
Bert Hermans Gouda (4)
Winnaar Art Award op basis van het werk dat werd tentoongesteld tijdens de Nationale Kunstdagen 2023.

Bert Hermans schildert sinds eind jaren tachtig. Hij heeft een atelier in Gouda en maakt vooral olieverfschilderijen. Zijn belangrijkste thema is industrieel en cultureel erfgoed. Hij schildert de schoonheid van oude, vervallen fabriekshallen, bedrijfsgebouwen en historische monumenten.
Bert exposeert niet alleen in Nederland, maar ook in Europa (inmiddels in 9 Europese landen), in de Verenigde Staten (o.a. in New York, Las Vegas, Dan Diego en Miami) en China (Shanghai). Hij kreeg voor zijn werk al diverse nationale en internationale onderscheidingen en zijn schilderijen zijn ook in diverse (internationale) kunstboeken gepubliceerd.

Openingstijden

Bezoek aan het atelier graag op afspraak via tel. 06-55324696.

Contact

Bert Hermans
Vest 69
2801 VE Gouda
Nederland
Tel: 06-55324696


3 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Architectuur

Stuur een bericht naar Bert Hermans