Bert Hermans

Expositie is afgelopen

Dallas Art Fair, USA

Tentoonstelling 16-09-2022 t/m 18-09-2022 > Gouda
Bert Hermans Dallas Art Fair, USA
'Overbruggen'
Olieverf op doek
90 x 90 cm
Bert Hermans Dallas Art Fair, USA (2)
'Tell Me'
Olieverf op linnen
90 x 90 x 5 cm
Bert neemt op uitnodiging van 16-18 september 2022 deel aan de Artexpo Dallas in Dallas in de Verenigde Staten. Artexpo Dallas is de nieuwste toevoeging van Redwood Art Group aan hun lijst van moderne en hedendaagse kunstbeurzen. Een exposantencommissie, bestaande uit vier personen met een uitstekende reputatie op het gebied van uitgeverijen en artiestenontwikkeling, zal toezicht houden op de curator van de beurs. Strikte ophangrichtlijnen, esthetiek en aandacht voor detail zullen worden gehandhaafd, waardoor galeriehouders, ontwerpers, architecten en verzamelaars van een gestroomlijnde, heldere en schone locatie kunnen genieten.
Bert Hermans Gouda
'Reina Sofia'
Olieverf op doek
60 x 80 cm
Bert Hermans Gouda (2)
Certificaat Winnaar Artavita online wedstrijd 'Artist of the Month April 2017'
Bert Hermans Gouda (3)
Met het schilderij 'Fata Morgana' is Bert Hermans door de jury van Artavita gekozen in de categorie 'Painting & 2-Dimensional Media' tot 'Artist of the Month April 2017' (zie https://artavita.com/contests/29). Artavita is een wereldwijd online forum voor kunstenaars, waaraan enkele duizenden kunstenaars uit de VS en vele honderden uit de rest van de wereld deelnemen. Dit schilderij is te vinden onder de rubriek 'Groothandelsgebouw Rotterdam'.
Bert Hermans Gouda (4)
Winnaar Art Award op basis van het werk dat werd tentoongesteld tijdens de Nationale Kunstdagen 2023.

Bert Hermans schildert sinds eind jaren tachtig. Hij heeft een atelier in Gouda en maakt vooral olieverfschilderijen. Zijn belangrijkste thema is industrieel en cultureel erfgoed. Hij schildert de schoonheid van oude, vervallen fabriekshallen, bedrijfsgebouwen en historische monumenten.
Bert exposeert niet alleen in Nederland, maar ook in Europa (inmiddels in 9 Europese landen), in de Verenigde Staten (o.a. in New York, Las Vegas, Dan Diego en Miami) en China (Shanghai). Hij kreeg voor zijn werk al diverse nationale en internationale onderscheidingen en zijn schilderijen zijn ook in diverse (internationale) kunstboeken gepubliceerd.

Openingstijden

Bezoek aan het atelier graag op afspraak via tel. 06-55324696.

Contact

Bert Hermans
Vest 69
2801 VE Gouda
Nederland
Tel: 06-55324696


3 dagen geleden bijgewerkt

  • Schilderkunst
  • Architectuur

Stuur een bericht naar Bert Hermans