Bert Hermans

Expositie is afgelopen

Deelnemer Landelijk Atelier Weekend zomer 2019

Tentoonstelling 22-06-2019 t/m 23-06-2019 > Gouda
Bert Hermans Deelnemer Landelijk Atelier Weekend zomer 2019
Vest 69 te Gouda
Bert Hermans Deelnemer Landelijk Atelier Weekend zomer 2019 (2)
Bert aan het schilderen
Op 22 en 23 juni is het atelier van Bert Hermans aan de Vest 69 in Gouda geopend voor het publiek. Er zijn olieverfschilderijen te zien van industrieel en cultureel erfgoed. Onder andere zal het laatste olieverfschilderij getiteld 'Panopticon' voor het eerst worden geëxposeerd. Bert zal aan de hand van foto's het maakproces met de bezoekers bespreken.
Voor bezoekers aan het atelier liggen op zaterdag én op zondag 2 gratis toegangskaarten klaar voor een bezoek aan de Annual Dutch Art Fair in Amsterdam op 12 en 13 oktober 2019. Dus: wees er snel bij, want op = op!
Voor alle bezoekers aan het atelier ligt een cadeau klaar in de vorm van een half jaar lang gratis 'Vriend van Stichting Kunstweek'. Dat houdt onder andere in:
- toegang tot landelijke kunstbeurzen voor 2 personen;
- het Jaarboek Kunstenaars;
- de maandelijkse Kunstflits met veel nieuws over kunstactiviteiten;
- 4 tot 6 keer per jaar een speciale digitale nieuwsbrief voor Vrienden.
Normaal betalen kunstliefhebbers hiervoor 70 euro per jaar en de waarde van dit pakket is dus 35 euro!
Bert Hermans Gouda
'Reina Sofia'
Olieverf op doek
60 x 80 cm
Bert Hermans Gouda (2)
Certificaat Winnaar Artavita online wedstrijd 'Artist of the Month April 2017'
Bert Hermans Gouda (3)
Met het schilderij 'Fata Morgana' is Bert Hermans door de jury van Artavita gekozen in de categorie 'Painting & 2-Dimensional Media' tot 'Artist of the Month April 2017' (zie https://artavita.com/contests/29). Artavita is een wereldwijd online forum voor kunstenaars, waaraan enkele duizenden kunstenaars uit de VS en vele honderden uit de rest van de wereld deelnemen. Dit schilderij is te vinden onder de rubriek 'Groothandelsgebouw Rotterdam'.
Bert Hermans Gouda (4)
In oktober 2018 heeft hij tijdens de Annual Dutch Art Fair van de vakjury een tweede prijs gewonnen. Hij werd gekozen uit 190 deelnemers uit 13 landen.

Bert Hermans schildert sinds eind jaren tachtig. Hij heeft een atelier in Gouda en maakt vooral olieverfschilderijen. Zijn belangrijkste thema is industrieel en cultureel erfgoed. Hij schildert de schoonheid van oude, vervallen fabriekshallen, bedrijfsgebouwen en historische monumenten.
Bert exposeert niet alleen in Nederland, maar ook in Europa (inmiddels in 9 Europese landen), in de Verenigde Staten (o.a. in New York, Las Vegas, Dan Diego en Miami) en China (Shanghai). Hij kreeg voor zijn werk al diverse nationale en internationale onderscheidingen en zijn schilderijen zijn ook in diverse (internationale) kunstboeken gepubliceerd.

Openingstijden

Bezoek aan het atelier graag op afspraak via tel. 06-55324696.

Stuur een bericht naar "Bert Hermans"