Bert Hermans

Expositie is afgelopen

Los Angeles (LA) Art Show

Tentoonstelling 05-02-2020 t/m 09-02-2020 > Gouda
Bert Hermans Los Angeles (LA) Art Show
Laatste dag LA Art Show: veel belangstelling
Bert Hermans Los Angeles (LA) Art Show (2)
'Bradbury building'
Olieverf op doek
100 x 70 cm
Bert Hermans Los Angeles (LA) Art Show (3)
'Handelsbeurs Antwerpen'
Olieverf op doek
100 x 70 cm
Bert Hermans Los Angeles (LA) Art Show (4)
Het grote kantoor
Olieverf op doek
60 x 80 cm
Bert Hermans Los Angeles (LA) Art Show (5)
'Hall of Fame'
Olieverf op doek
60 x 80 cm
Los Angeles Art Show
Bert heeft de eervolle uitnodiging ontvangen om met vier van zijn (grotere) werken te komen exposeren tijdens de Los Angeles Art Show 2020 in the USA.
Bert Hermans Gouda
'Reina Sofia'
Olieverf op doek
60 x 80 cm
Bert Hermans Gouda (2)
Certificaat Winnaar Artavita online wedstrijd 'Artist of the Month April 2017'
Bert Hermans Gouda (3)
Met het schilderij 'Fata Morgana' is Bert Hermans door de jury van Artavita gekozen in de categorie 'Painting & 2-Dimensional Media' tot 'Artist of the Month April 2017' (zie https://artavita.com/contests/29). Artavita is een wereldwijd online forum voor kunstenaars, waaraan enkele duizenden kunstenaars uit de VS en vele honderden uit de rest van de wereld deelnemen. Dit schilderij is te vinden onder de rubriek 'Groothandelsgebouw Rotterdam'.
Bert Hermans Gouda (4)
In oktober 2018 heeft hij tijdens de Annual Dutch Art Fair van de vakjury een tweede prijs gewonnen. Hij werd gekozen uit 190 deelnemers uit 13 landen.

Bert Hermans schildert sinds eind jaren tachtig. Hij heeft een atelier in Gouda en maakt vooral olieverfschilderijen. Zijn belangrijkste thema is industrieel en cultureel erfgoed. Hij schildert de schoonheid van oude, vervallen fabriekshallen, bedrijfsgebouwen en historische monumenten.
Bert exposeert niet alleen in Nederland, maar ook in Europa (inmiddels in 9 Europese landen), in de Verenigde Staten (o.a. in New York, Las Vegas, Dan Diego en Miami) en China (Shanghai). Hij kreeg voor zijn werk al diverse nationale en internationale onderscheidingen en zijn schilderijen zijn ook in diverse (internationale) kunstboeken gepubliceerd.

Openingstijden

Bezoek aan het atelier graag op afspraak via tel. 06-55324696.

Stuur een bericht naar "Bert Hermans"