Bert Hermans

Expositie is afgelopen

The Illusion of Reality, Bologna, Italië

Tentoonstelling 28-11-2019 t/m 12-12-2019 > Gouda
Bert Hermans The Illusion of Reality, Bologna, Italië
Uitreiking van de 'Award of Excellence' door Paula Trevisan.
Bert Hermans The Illusion of Reality, Bologna, Italië (2)
Speech door Paula Trevisan bij de opening van de expositie op 30 november 2019.
Bert Hermans The Illusion of Reality, Bologna, Italië (3)
'Award of Excellence'
Bert Hermans The Illusion of Reality, Bologna, Italië (4)
The Illusion of Reality
Bert Hermans The Illusion of Reality, Bologna, Italië (5)
Delftsestraat Rotterdam
Bert Hermans The Illusion of Reality, Bologna, Italië (6)
Kop van Zuid, Rotterdam
Bert Hermans The Illusion of Reality, Bologna, Italië (7)
Trap oude postkantoor, Rotterdam
Bert Hermans The Illusion of Reality, Bologna, Italië (8)
Coolsingel, Rotterdam
Van 28 november tot en met 12 december vindt in Galleria De Marchi, Via de Marchi 19b, Bologna, Italië de expositie 'The Illusion of Reality' plaats. Bert zal daar met 4 schilderijen aan deelnemen.
Deze nieuwe tentoonstelling is een speciale expositie met het doel om het resultaat te vieren van 10 jaar tentoonstellingen van kunstwerken op mini-formaat en het grote netwerk van kunstenaars dat deze exposities hebben teweeg gebracht.
Door het kiezen van het thema 'The Illusion of Reality', wilde de organisator van de expositie, Paula Trevisan, een krachtige interactie veroorzaken tussen kunstenaars en kunstwerken en hun creativiteit toepassen op het scheppen van kunstwerken waar de realiteit en de illusie, zichtbaar en onzichtbaar, een belangwekkende en constante dialoog met elkaar aangaan.
Bert Hermans Gouda
'Reina Sofia'
Olieverf op doek
60 x 80 cm
Bert Hermans Gouda (2)
Certificaat Winnaar Artavita online wedstrijd 'Artist of the Month April 2017'
Bert Hermans Gouda (3)
Met het schilderij 'Fata Morgana' is Bert Hermans door de jury van Artavita gekozen in de categorie 'Painting & 2-Dimensional Media' tot 'Artist of the Month April 2017' (zie https://artavita.com/contests/29). Artavita is een wereldwijd online forum voor kunstenaars, waaraan enkele duizenden kunstenaars uit de VS en vele honderden uit de rest van de wereld deelnemen. Dit schilderij is te vinden onder de rubriek 'Groothandelsgebouw Rotterdam'.
Bert Hermans Gouda (4)
In oktober 2018 heeft hij tijdens de Annual Dutch Art Fair van de vakjury een tweede prijs gewonnen. Hij werd gekozen uit 190 deelnemers uit 13 landen.

Bert Hermans schildert sinds eind jaren tachtig. Hij heeft een atelier in Gouda en maakt vooral olieverfschilderijen. Zijn belangrijkste thema is industrieel en cultureel erfgoed. Hij schildert de schoonheid van oude, vervallen fabriekshallen, bedrijfsgebouwen en historische monumenten.
Bert exposeert niet alleen in Nederland, maar ook in Europa (inmiddels in 9 Europese landen), in de Verenigde Staten (o.a. in New York, Las Vegas, Dan Diego en Miami) en China (Shanghai). Hij kreeg voor zijn werk al diverse nationale en internationale onderscheidingen en zijn schilderijen zijn ook in diverse (internationale) kunstboeken gepubliceerd.

Openingstijden

Bezoek aan het atelier graag op afspraak via tel. 06-55324696.

Stuur een bericht naar "Bert Hermans"