Bert Hermans

Expositie is afgelopen

Annual Dutch Art Fair, Amsterdam

Tentoonstelling 09-10-2020 t/m 11-10-2020 > Gouda
Bert Hermans Annual Dutch Art Fair, Amsterdam
Winnaar van de 'ADAF Free Art Service' prijs voor de hoogst gewaardeeerde kunstenaar, die minstens drie maal heeft deelgenomen aan de ADAF.
Bert Hermans Annual Dutch Art Fair, Amsterdam (2)
Bert Hermans Annual Dutch Art Fair, Amsterdam (3)
In oktober 2020 zal Bert Hermans opnieuw exposeren tijdens de Annual Dutch Art Fair (ADAF) 2020. Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2020 vindt de tiende editie van de Annual Dutch Art Fair (ADAF) plaats in het World Fashion Centre/Beursplaza in Amsterdam en is op vrijdag voor de VIP-gasten geopend van 17.00-21.00 uur en de beide andere dagen van 11.00 tot 17.30 uur.

De ADAF is een driedaagse beurs van kunstenaars en designers voor liefhebbers van hedendaagse kunst en design. De ADAF is een grote professionele beurs waar u met de kunstenaars en designers kunt kennismaken en het werk rechtstreeks van hen kunt kopen.

Als kunstliefhebber, -koper en -verzamelaar vindt u op de ADAF een grote diversiteit aan hedendaagse kunst en design. Van figuratief tot abstract en van traditioneel tot progressief. Circa 1.200 2d-werken en 3d-werken worden gepresenteerd door meer dan 100 nationale en internationale, kunstenaars en designers.

Naast de geëxposeerde werken kunt u genieten van de sfeer van de ADAF met live muziek en een hapje en een drankje.

Het World Fashion Centre is goed bereikbaar met het openbaar en eigen vervoer. Meerdere trams en bussen die vanaf het Centraal Station Amsterdam vertrekken, stoppen op enkele minuten lopen van de Annual Dutch Art Fair in World Fashion Centre / Beursplaza.
World Fashion Centre / Beursplaza ligt aan de ringweg A10 Amsterdam en heeft een eigen parkeergarage.

In oktober 2019 werd Bert tijdens de ADAF tot winnaar uitgeroepen van de 'ADAF Free Art Service'. 'Free Art Service' verhuurt kunst aan bedrijven en instellingen, die elk jaar ook een deel van de gehuurde kunstwerken kopen. De winnaar van de prijs is volgens de jury de hoogst gewaardeerde kunstenaar die minimaal drie keer heeft deelgenomen aan de ADAF en daarbij hebben ze naar eigen zeggen vooral ook gekeken naar de mogelijkheden van exposeren bij en verkopen aan bedrijven en instellingen.
Bert Hermans Gouda
'Reina Sofia'
Olieverf op doek
60 x 80 cm
Bert Hermans Gouda (2)
Certificaat Winnaar Artavita online wedstrijd 'Artist of the Month April 2017'
Bert Hermans Gouda (3)
Met het schilderij 'Fata Morgana' is Bert Hermans door de jury van Artavita gekozen in de categorie 'Painting & 2-Dimensional Media' tot 'Artist of the Month April 2017' (zie https://artavita.com/contests/29). Artavita is een wereldwijd online forum voor kunstenaars, waaraan enkele duizenden kunstenaars uit de VS en vele honderden uit de rest van de wereld deelnemen. Dit schilderij is te vinden onder de rubriek 'Groothandelsgebouw Rotterdam'.
Bert Hermans Gouda (4)
In oktober 2018 heeft hij tijdens de Annual Dutch Art Fair van de vakjury een tweede prijs gewonnen. Hij werd gekozen uit 190 deelnemers uit 13 landen.

Bert Hermans schildert sinds eind jaren tachtig. Hij heeft een atelier in Gouda en maakt vooral olieverfschilderijen. Zijn belangrijkste thema is industrieel en cultureel erfgoed. Hij schildert de schoonheid van oude, vervallen fabriekshallen, bedrijfsgebouwen en historische monumenten.
Bert exposeert niet alleen in Nederland, maar ook in Europa (inmiddels in 9 Europese landen), in de Verenigde Staten (o.a. in New York, Las Vegas, Dan Diego en Miami) en China (Shanghai). Hij kreeg voor zijn werk al diverse nationale en internationale onderscheidingen en zijn schilderijen zijn ook in diverse (internationale) kunstboeken gepubliceerd.

Openingstijden

Bezoek aan het atelier graag op afspraak via tel. 06-55324696.

Stuur een bericht naar "Bert Hermans"