Expositieruimte 38CC

Expositie is afgelopen

Trace on Trace (Verlengd)

Tentoonstelling 19-11-2020 t/m 05-04-2021 > Delft
Expositieruimte 38CC Trace on Trace (Verlengd)
Foto: Natascha Libbert, uit de serie Undermined
Overal laat de mens sporen na. In de natuur, maar ook in de stad. Met de tentoonstelling Trace on Trace brengt 38CC drie kunstenaars samen die gefascineerd zijn door dit soort sporen. Zo is Ricardo van Eyk (NL) altijd in de stedelijke omgeving op zoek naar wat hij noemt “onbedoelde schilderkunst” en fotografeert Natascha Libbert (NL) in haar serie Undermined sporen in het landschap. Cao Guimarães (BR) is een meester in het in beeld brengen van het alledaagse. Te zien bij 38CC is het wereldberoemde, poëtische videowerk van mieren die achtergebleven confetti naar hun nest dragen na carnaval.
Speciaal voor de tentoonstelling bij 38CC bouwt Ricardo van Eyk (oud-resident van De Ateliers in Amsterdam) een nieuwe installatie. Bijzonder is dat ín de nieuwe installatie van Van Eyk een deel van de werken van Libbert en Guimarães een plek krijgt: Trace on Trace.

38 CC is een expositieruimte voor kwalitatief hoogstaande hedendaagse beeldende kunst maar altijd met een link naar Delft. Regelmatig wisselende tentoonstellingen en verdiepende activiteiten, zoals lezingen, debatten, workshops. 5 minuten lopen vanaf het station. Gratis en altijd toelichting.

Openingstijden

Woensdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur

Stuur een bericht naar "Expositieruimte 38CC"