Expositieruimte 38CC

Expositie is afgelopen

Shertise Solano: Spirit U All

Tentoonstelling 04-09-2022 t/m 30-10-2022 > Delft
Expositieruimte 38CC Shertise Solano: Spirit U All
Is this what you want?, 2020, collage op papier, acrylverf, gesso, 240 x 270 cm
Expositieruimte 38CC Shertise Solano: Spirit U All (2)
Zonder titel, 2020, video [1:48 min.]
Het werk van Shertise Solano -geboren en getogen in Rotterdam en van Antilliaanse afkomst- is zeer persoonlijk: de verschillende culturele invloeden, persoonlijke conflicten en trauma’s die haar hebben gevormd, als mens en kunstenaar, zijn erin verwerkt. 
Met haar monumentale collages, kleinere werken en video’s transformeert de kunstenaar de expositieruimte van 38CC tot een intieme ruimte die bevolkt wordt door mystieke figuren: half mens, half dier, met indringende ogen en uitgestrekte klauwen, in overtuigend zwart, wit en rood. Het zijn wezens die binnenin haar leven, die ze leerde kennen toen haar blik noodgedwongen naar binnen werd gericht. Ze vertaalt haar dromen en visioenen in haar werk, wat resulteert in een herkenbare en zeer persoonlijke beeldtaal: rauw, energiek en opwindend.

38 CC is een expositieruimte voor kwalitatief hoogstaande hedendaagse beeldende kunst maar altijd met een link naar Delft. Regelmatig wisselende tentoonstellingen en verdiepende activiteiten, zoals lezingen, debatten, workshops. 5 minuten lopen vanaf het station. Gratis en altijd toelichting.

Openingstijden

Woensdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur

Contact

Expositieruimte 38CC
Papenstraat 5
2611 JB Delft
Nederland

www.38cc.nl

45 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Expositieruimte 38CC