in de oude victor

Expositie is afgelopen

Inge Winter | mixed media, fotowerken, poëzie

Tentoonstelling 11-06-2023 t/m 25-06-2023 > Batenburg
in de oude victor Inge Winter | mixed media, fotowerken, poëzie
in de oude victor Inge Winter | mixed media, fotowerken, poëzie (2)
Voor Inge Winter is de natuur in haar directe omgeving een inspiratiebron. Haar werk reflecteert de kracht, maar ook de kwetsbaarheid van de natuur. Over hoe leven en dood met elkaar verbonden zijn.
Al wandelend door het landschap mengen beelden zich met herinneringen, associaties en dromen. Zo ontstaat een nieuw landschap - een persoonlijk landschap, opgebouwd uit meerdere lagen.
Haar mixed-mediawerken ontstaan onderzoekend, waarbij zij zich laat leiden door de mogelijkheden van verschillende (natuurlijke) materialen.?Haar fotowerk is poëtisch en schilderachtig en combineert gescande experimenten met foto’s tot digitale beelden die door de bewerking loskomen van de realiteit.
in de oude victor Batenburg
entree Oude of St Victorkerk, Batenburg

In de Oude Victor presenteert in de zomermaanden exposities van hedendaagse kunstenaars in de Oude of Sint-Victorkerk in Batenburg, een pittoresk stadje aan de Maas in Gelderland. Een eeuwenoud kerkje dat veel herbergt wat herinnert aan de geschiedenis van Batenburg en het kasteel dat er ooit was (nu een markante ruïne). In de sfeervolle ruimtes passen moderne kunstwerken wonderwel, en de combinatie van nieuw en oud maakt een bezoek aan het kerkje een bijzondere ervaring.

Openingstijden

van 7 mei t/m 24 september 2023
zondags van 13 tot 17 uur (ook op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag, en op zaterdag van Monumentenweekeinde)

Stuur een bericht naar in de oude victor