Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Materieschilderijen en houtdraaiwerk

Tentoonstelling 11-01-2020 t/m 04-03-2020 > Emmen
Galerie Beeldbrengers Materieschilderijen en houtdraaiwerk
Flyer van vervolgexpositie 02 bij Inter Art
Van 11 januari t/m 4 maart zijn bij Inter Art materieschilderijen te zien van Gretha Fidder en houtdraaiwerk van Fred Bloemendaal.

Gretha Fidder verwerkt materialen, bijvoorbeeld schelpen, in haar materieschilderijen. Zo maakt ze mooie structuren en verrassende composities. Fred Bloemendaal ontwerpt en draait allerlei voorwerpen van verschillende soorten hout, waaronder schaaltjes en vaasjes.

Deze expositie, in de showroom van Inter Art keukens, badkamers en meer, is een vervolg op de expositie die eerder in Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum te zien was. Had je die gemist? Dan kun je hier alles nog eens bekijken! Het aantal werken is zelfs groter dan in Galerie Beeldbrengers tentoongesteld werd. Welkom!

Inter Art keukens, badkamers en meer, Oosterbracht 22, Emmen is open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Galerie Beeldbrengers, Oosterdiep WZ 7A, Emmer-Compascuum is elke zaterdag en zondag open van 10.00 tot 16.00 uur.

Meer info: www.inter-art.nl, www.beeldbrengers.nl,
https://facebook.com/beeldbrengers

Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Elke 8 weken wordt er een nieuwe expositie ingericht van andere 'beeldmakers'. Er worden allerlei workshops gegeven. Daarnaast zijn er veel leuke en kunstzinnige boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die inspireren om zelf ook lekker aan de slag te gaan. Onweerstaanbaar voor jong en oud!

Openingstijden

Elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Stuur een bericht naar "Galerie Beeldbrengers"