Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Expositie Dave Kalkman en Geke Prins

Tentoonstelling 04-05-2024 t/m 23-06-2024 > Emmer-Compascuum
Galerie Beeldbrengers Expositie Dave Kalkman en Geke Prins
Dave Kalkman laat zijn bijzondere schilderijen zien bij Beeldbrengers in Emmer-Compascuum. Tegelijkertijd toont Geke Prins haar werkstukken van keramiek. Iedereen is welkom om de expositie te bekijken, die loopt tot en met 23 juni.

Dave Kalkman werd beeldend kunstenaar na een opleiding tot docent beeldende vakken. Door de jaren heen zijn zijn onderwerpen hetzelfde gebleven: hij schildert meestal mensen, individueel of in een groep. Dave Kalkman probeert weer te geven wat hij als essentieel ervaart in de situatie. Verschillende situaties vragen om een andere aanpak. Meestal schildert hij figuratief, maar hij kan ook een meer abstract beeld creëren.

Voor Geke Prins is het maken van keramiek al meer dan veertig jaar een grote hobby. De ene keer krijgt het werk een glazuur na de eerste stook op 1000 graden, de andere keer krijgt het werk een behandeling in de zaagseloven. Bij de tweede methode geeft de rook een bijzonder effect mee aan het werkstuk.

De expositie wordt op zaterdag 4 mei om 14.00 uur geopend. De exposanten zullen dan aanwezig zijn en vertellen graag iets over hun werk. Bezoekers zijn ook dan van harte welkom.

Meer informatie: https://beeldbrengers.nl/dave-kalkman-en-geke-prins/

Elke acht weken wordt er bij Beeldbrengers in Emmer-Compascuum een nieuwe expositie ingericht en er worden activiteiten georganiseerd zoals workshops en lezingen. Daarnaast wordt er informatie en materiaal aangeboden die jong en oud inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan.

Beeldbrengers organiseert ook vervolgexposities bij keukenbedrijf Inter Art in Emmen.

Openingstijden

Vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

  • Diversen

Stuur een bericht naar Galerie Beeldbrengers