Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Pastelkrijttekeningen, schilderijen en strandobjecten

Tentoonstelling 07-03-2020 t/m 29-04-2020 > Emmen
Galerie Beeldbrengers Pastelkrijttekeningen, schilderijen en strandobjecten
Flyer Vervolgexpositie 03
Erna de Graaf is een veelzijdige kunstenares. Ze volgde diverse opleidingen en cursussen op het gebied van textiele werkvormen en materieschilderen. Ze geeft schilderlessen in haar Kreatief Atelier RNA in Roswinkel. In haar schilderijen verwerkt ze materialen die haar sterk aanspreken, zoals textiel, karton, stro, gips, zand, verzameld in de natuur. De resultaten zijn verrassend, kleurrijk, abstract en expressionistisch. In deze expositie zien we staande objecten waarin oesters en zeepokken een prominente rol spelen.

Passie met pastel, dat wil Diana de Vreeze-de Prez uit Dalerveen uitbeelden op papier. Zij heeft 3 jaar geleden de potloden weer opgepakt en ze heeft ze daarna eigenlijk nooit meer losgelaten. Zij tekent dieren, stillevens en mensen, met gevoel en warmte voor de onderwerpen.

De stijl van Christine Lamme uit Nieuw-Amsterdam is expressief, neigend naar naïeve kunst. Zij wordt geïnspireerd door beelden die betekenisvol en boeiend zijn door cultuur, geschiedenis en context. Ze heeft een opleiding gevolgd aan de Hoge School voor de Kunsten in Antwerpen en schildert al meer dan twintig jaar.

Deze expositie in de showroom van Inter Art wordt georganiseerd door stichting Beeldbrengers. Het is een vervolgexpositie voor mensen die eerder in Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum hun werken hebben geëxposeerd. Iedereen is welkom om de expositie te bekijken.

Het adres van Inter Art is: Oosterbracht 22 in Emmen. Inter Art is open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur.

Het adres van Galerie Beeldbrengers is Oosterdiep WZ 7A, Emmer-Compascuum (open op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur).

Meer informatie:
www.inter-art.nl
www.beeldbrengers.nl.
https://facebook.com/beeldbrengers
https://www.facebook.com/DianadePrezPastelDrawings/

Elke acht weken wordt er bij Beeldbrengers in Emmer-Compascuum een nieuwe expositie ingericht en er worden activiteiten georganiseerd zoals workshops en lezingen. Daarnaast wordt er informatie en materiaal aangeboden die jong en oud inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan.

Beeldbrengers organiseert ook vervolgexposities bij keukenbedrijf Inter Art in Emmen.

Openingstijden

Vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

  • Diversen

Stuur een bericht naar Galerie Beeldbrengers