Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Wat komt er op je pad?

Tentoonstelling 03-03-2021 t/m 14-03-2021 > Emmer-Compascuum
Galerie Beeldbrengers Wat komt er op je pad?
Expositie van werkstukken van 17 kunstenaars rond het thema ‘Wat komt er op je pad?’.

Galerie Beeldbrengers deed een oproep om een werkstuk aan te dragen met het thema ‘Wat komt er op je pad?’. Daar zijn veel reacties op gekomen uit de hele regio. Het resultaat is een tentoonstelling waarin werken te zien zijn van Willie Banda, Christine Lamme, Marijke van Proosdij, Conny Muilwijk, Willem Komduur, Joan Daams, Erna Savenije, Ina Davids, Annie van Rijs, Annie Warringa, Gretha Fidder, Casper Vinke, Erwin de Boer, Ineke Stevens-Tijdeman, Minie Vos en Janny Oostenbrink.

Er zijn schilderijen, digitale kunst, een beschilderde kom en quiltwerk te zien. De makers hebben in korte teksten aangegeven hoe hun werk bij het thema past. De werkstukken gaan onder andere over de waarde van wandelingen maken en verrassende ontdekkingen tegenkomen, in de natuur of bijvoorbeeld bij het opruimen in je eigen huis, maar ook over vrijheid en voldoening.

Bezoekers mogen hun favoriete werkstuk kiezen.

Bezoek is welkom op elke dag, maar maak eerst een afspraak via beeldbrengers@gmail.com.

Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Elke 8 weken wordt er een nieuwe expositie ingericht van andere 'beeldmakers'. Er worden allerlei workshops gegeven. Daarnaast zijn er veel leuke en kunstzinnige boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die inspireren om zelf ook lekker aan de slag te gaan. Onweerstaanbaar voor jong en oud!

Openingstijden

Elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Stuur een bericht naar "Galerie Beeldbrengers"