Galerie Beeldbrengers

Expositie is afgelopen

Expositie: Collin de Bruin en Conny Muilwijk

Tentoonstelling 20-03-2021 t/m 09-05-2021 > Emmer-Compascuum
Galerie Beeldbrengers Expositie: Collin de Bruin en Conny Muilwijk
Galerie Beeldbrengers Expositie: Collin de Bruin en Conny Muilwijk (2)
Van 20 maart t/m 9 mei zijn bij Galerie Beeldbrengers in Emmer-Compascuum collages met knipgedichten en schilderijen met tempera en bladgoud van Collin de Bruin te zien. Daarnaast exposeert Conny Muilwijk er haar glaskunst.

Collin de Bruin heeft 33 jaar voor de klas gestaan en is ook nu nog kunstdocent op een middelbare school. Daarnaast werkt hij drie dagen per week in zijn atelier.
In zijn recente werk zie je twee passies van hem: de natuur en de poëzie. Collin neemt je mee op een wonderlijke reis naar het binnenste van de verbeelding, daar waar de dromen wonen. En hij doet dat met woorden én met beelden. We zien een prachtige serie collages met knipgedichten, die je raken.
Daarnaast laat Collin de schilderijenserie Goldleaf zien. Tijdens wandelingen trof hem de vergankelijkheid van de natuur en hij wilde die vastleggen. Hij heeft de schilderijen gemaakt met tempera en bladgoud. Tempera is een oude verfsoort, die gemaakt wordt door kleurpigmenten te mengen met eidooier, lijnolie en water.
Collin is lid van Kunstenaars Vereniging Flevoland. Meer informatie: www.collindebruin.com.

Van Conny Muilwijk zijn er schalen en sieraden (kettinghangers en oorbellen) van glas te zien. Conny is van jongs af aan geïnteresseerd in kunst en techniek. Zij heeft gemerkt dat haar scheppingsdrang het beste tot haar recht komt als ze gebruik maakt van moderne technieken, leidend tot abstracte werken. Conny is lid van Kunstenaarscollectief Souza. Meer informatie: www.connymuilwijkvermeer.blogspot.com.

Bezoek is welkom op elke dag, maar maak eerst een afspraak via beeldbrengers@gmail.com.

Galerie Beeldbrengers is een ontmoetingsplek voor iedereen die kunstzinnig en creatief bezig wil zijn. Elke 8 weken wordt er een nieuwe expositie ingericht van andere 'beeldmakers'. Er worden allerlei workshops gegeven. Daarnaast zijn er veel leuke en kunstzinnige boeken, knutselsets, spelletjes en tekenmaterialen te koop bij Beeldbrengers, die inspireren om zelf ook lekker aan de slag te gaan. Onweerstaanbaar voor jong en oud!

Openingstijden

Elke zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur.

Stuur een bericht naar "Galerie Beeldbrengers"