Galerie de Ploegh

Expositie is afgelopen

Grafiekmanifestatie en multiples 2016

Tentoonstelling 10-01-2016 t/m 06-03-2016 > Amersfoort
De Grafiekmanifestatie van De Ploegh is ieder jaar een feest, voor de beginnende kunst verzamelaar en voor de ervaren kunstkenner. Deze editie van de multiples-tentoonstelling is een dubbel feest: het is de 33e keer dat de manifestatie gehouden wordt, en de 1ste keer op onze nieuwe locatie in Amersfoort, van 10 januari t/m 6 maart 2016!
Kunst één keer per jaar betaalbaar voor iedereen - dat is het doel van de Grafiekmanifestatie van Galerie de Ploegh. De manifestatie laat een veelzijdigheid aan kunst in oplage zien: grafiek, foto's, keramiek en ander ruimtelijk werk. En 60 Ploeghkunstenaars bieden, traditioneel, één kunstwerk aan voor een aanbiedingsprijs, de zgn. PrijsPrent. Dit lage bedrag is deze editie € 111,- en geldt voor alle disciplines; na afloop van de GM wordt dit werk weer tegen de gangbare prijs verkocht. Zo weten velen door de jaren heen een mooie verzameling op te bouwen.

Zondag 24 januari rondleiding - door graficus CONSTANCE VISSER,

Zondag 21 februari kunstenaarsgesprek - door graficus FRITS NOLTE

DEELNEMERS - Gerard Akerboom, Peter van den Akker, Henriëtte Alexander, Karin Beek, Tineke van der Berg, Barbara Bläsing, Hannah Blom, Jacqueline Bohlmeijer, Monika Buch, Colette Curfs, Frank Dekkers, Marie-Louise Dooijes, Willemijn van Dorp, Harry Dukker, Willy van der Duyn, Bea Fahrenhorst, Annette Fienieg, Yoke van der Flier, Lucia Fransen, Bernadette Goossens, Annelies de Greef, Dineke Groenhof Blauw, Gravislava - Visser / Van der Ven, Caroline de Groot, Famke Hajonides, Marianne Heemskerk, Bea van der Heijden, Eddy Jaspars, Monica de Jong, Wim Jonkman, Gea Karhof, Annemiek van Kollenburg, Dinieks, Maarten van der Laag, Wilma Luigjes, Nan Mulder, Frits Nolte, Gijs Pape, Justyna Pennards – Sycz, Margherita Pianarosa, Mark van Praagh, Tamar Rubinstein, Loes Schellekens, Helmi Schellinger, Mary Schermer, Erica Seeters, Anne Marie Spijker, Cécile van Spronsen, Rob Steenhorst, Maartje Strik, Joke Struik, Ans Tellegen, Hannie Terpstra, Tom Thijsse, Nannita van Veen, Jos Verschaeren, Mark Visione, Rolf Weijburg, Erica Welling, Philip Wiesman
Galerie de Ploegh Amersfoort

Galerie de Ploegh is het verenigingsgebouw met galeriefunctie van het Landelijk Kunstenaars Genootschap de Ploegh, een kunstenaarsvereniging met ruim 100 leden.
Deze kunstenaarsvereniging groeit nog steeds waarin de meeste artistieke disciplines zijn vertegenwoordigd.

Bekende leden waren/zijn o.a. Jaap Hillenius, Jaap Ploos van Amstel, Jan Meefout, Gea Karhof, Jeroen Hermkens, Marcel Schellekens. Een goede kunstenaarsvereniging is een broeikas voor talent en een bron van inspiratie voor kunstenaars en publiek.

Met name de inmiddels befaamde Grafiekmanifestatie trekt jaarlijks een omvangrijk publiek naar De Ploegh.

Openingstijden

donderdag en vrijdag
11.00 - 17.00 uur

zaterdag en zondag
13.00 - 17.00 uur

Contact

Galerie de Ploegh
Coninckstraat 58
3811 WK Amersfoort
Nederland
Tel: 033 4750770

www.deploegh.nl

29 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Galerie de Ploegh