Pictura Dordrecht

Meer...
Expositie is afgelopen

Who Loves The Sun

Tentoonstelling 18-08-2018 t/m 29-09-2018 > Dordrecht
Pictura Dordrecht Who Loves The Sun

Who loves the sun? Iedereen toch mogen we hopen. Of zijn er echt mensen die kou en donkerte prefereren boven warmte en licht? De menselijke geest is ondoorgrondelijk dus we sluiten niets uit.
Met deze titel gebaseerd op het prachtige nummer van Velvet Underground komt Abstracte na twee jaar terug in Pictura. Na de succesvolle tentoonstelling From Scratch doen we een poging om onszelf te overtreffen. Opnieuw een grote tentoonstelling met internationale deelnemers. En opnieuw zetten we een vitale krachtige presentatie neer.
Who loves the sun laat kunstenaars zien uit zeven verschillende landen.

Pictura Dordrecht

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Ruimtelijk

Pictura is een tentoonstellingsinstelling voor hedendaagse beeldende kunst. Het is een ontmoetingsplek voor een breed in kunst geïnteresseerd publiek, een podium voor (experimentele) cross-over projecten tussen diverse kunstdisciplines met ruimte voor debat over kunst, cultuur en maatschappij.

Pictura is opgericht in 1774 en daarmee de oudste kunstenaarsvereniging van Nederland. Nog steeds zijn er werkende- en kunstlievende leden verbonden aan Pictura. In het monumentale pand aan de Voorstraat in Dordrecht organiseert Pictura maandelijks tentoonstellingen en andere activiteiten.

Openingstijden

Wo 13.00-17.00 uur
Do 13.00-17.00 uur
Vrij 13.00-17.00 uur
Za 13.00-17.00 uur
Zo 13.00-17.00 uur

Pictura Dordrecht Dordrecht

Stuur een bericht naar "Pictura Dordrecht"