Kunstcollectief Purmerend

Expositie is afgelopen

Kunst bij de VVV Purmerend: Yolanda Paul

Tentoonstelling 03-07-2023 t/m 07-08-2023 > Purmerend
Kunstcollectief Purmerend Kunst bij de VVV Purmerend: Yolanda Paul
Sinds augustus 2020 staat elke maand het werk van een kunstenaar van het Kunstcollectief centraal in de etalage van de VVV aan de Peperstraat 35. Van 3 juli – 7 augustus 2023 is de ‘art by nature’ van Yolanda Paul te bewonderen.

Paul is geïnspireerd door de kleuren en structuren in natuursteen en maakt zij onder de noemer ‘art by nature’ verborgen afbeeldingen in natuursteen zichtbaar. Het afgelopen jaar is zij op zoek gegaan naar mooie lijnen en vormen in gekleurd natuursteen, zoals marmer, onyx en Semi Precious Stones. Door met de lijnen en vormen te spelen ontstaan er unieke afbeeldingen. De afbeeldingen verwerkt Paul in wandframes, sierkussens en lampenkappen.

Met de inrichting van de VVV-etalage laat Yolanda het hele ontwerpproces van ‘N0.7’ zien en wat je hiermee allemaal kan doen, maar vooral naar waar ‘nieuwsgierig zijn’ toe kan leiden. Te zien zijn de in tweeën geslagen steen, de foto van waaruit zij is gaan ontwerpen, twee basisontwerpen op papier en een sierkussen van een deelontwerp op velvet geprojecteerd en gecombineerd met een wollen stof.

In de VVV-winkel is meer informatie over de kunstenaar en haar werk te vinden. De openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van 10.00-16.00 en zaterdag en zondag van 12.00-16.00 uur. Ook op de website van de kunstenaar vindt u meer informatie: www.yolandapaul.art.
Kunstcollectief Purmerend Purmerend

Het Kunstcollectief Purmerend heeft als doel het bevorderen en zichtbaar maken van kunst in Purmerend. Daarnaast wil de stichting ook de contacten tussen kunstenaars onderling bevorderen. Dit doen we o.a met de Kunstroute, Etalageroute en diverse andere activiteiten.

Contact

Kunstcollectief Purmerend
Sandvisbaai, 3
1448 SR Purmerend
Nederland
Tel: 0643796304

www.kunstroutepurmerend.nl

1 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Kunstcollectief Purmerend