Kunstcollectief Purmerend

Expositie is afgelopen

In the picture

Tentoonstelling 06-04-2024 t/m 18-05-2024 > Purmerend
Kunstcollectief Purmerend In the picture
Vier fotografen die zijn aangesloten bij Kunstcollectief Purmerend tonen onder de titel In the picture van 6 april tot en met 18 mei hun fotokunst in het Kunsthuis Waterland aan de Peperstraat 36. Albert van den Berg, Ronald Boekel, Rob de Heer en Karin Kuik laten diverse vormen van fotografische expressie zien. De vier deelnemers beoefenen verschillende genres en hebben ieder hun eigen stijl. Er is daarom van alles te zien: van natuur- en portretfotografie tot collages van fotografische beelden met digitale effecten die de fantasie prikkelen.

Op zaterdag 6 april wordt om 15.30 uur de fototentoonstelling feestelijk geopend door Joyce Gabeler, voorzitter van de tentoonstellingscommissie KHW. Conny Dijkstra (redactie Weidevenner) introduceert de kunstenaars. Erwin Rengkung en dr. Klankenstein zorgen voor leuke muziek. Je bent vanaf 15.00 uur van harte welkom!
Kunstcollectief Purmerend Purmerend

Het Kunstcollectief Purmerend heeft als doel het bevorderen en zichtbaar maken van kunst in Purmerend. Daarnaast wil de stichting ook de contacten tussen kunstenaars onderling bevorderen. Dit doen we o.a met de Kunstroute, Etalageroute en diverse andere activiteiten.

Contact

Kunstcollectief Purmerend
Sandvisbaai, 3
1448 SR Purmerend
Nederland
Tel: 0643796304

www.kunstroutepurmerend.nl

27 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Kunstcollectief Purmerend