Kunstcollectief Purmerend

Expositie is afgelopen

Purmerendse Sterren op het doek: Erol Savur

Tentoonstelling 20-01-2024 t/m 11-02-2024 > Purmerend
Kunstcollectief Purmerend Purmerendse Sterren op het doek: Erol Savur
Kunstcollectief Purmerend Purmerendse Sterren op het doek: Erol Savur (2)
Kunstcollectief Purmerend Purmerendse Sterren op het doek: Erol Savur (3)
Vanaf zaterdag 20 januari 2024 worden 20 portretten van Erol Savur tentoongesteld op de eerste verdieping van De Purmaryn. De tekeningen en schilderijen zijn gemaakt in het kader van de 7e editie van Purmerendse Sterren op het doek. De expositie is te zien tijdens de openingstijden van de Purmaryn: dinsdag t/m zaterdag van 13.00 uur tot 16.00 en tijdens de voorstellingen en kan iedereen zijn stem uitbrengen op de stemformulieren die klaar liggen.

Zaterdag 19 november verzamelden de kunstenaars van het Kunstcollectief Purmerend zich in De Purmaryn en werd onthuld wie dit jaar de lokale ster is die in de spotlight staat: Erol Savur, bekend van restaurant Kriti en initiator van Handje Helpen Purmerend. De potloden, verf en stukjes houtskool werden druk benut om een eerste schets op papier te zetten en zijn de afgelopen weken verder uitgewerkt. Tussen al die verschillende portretten die gemaakt zijn, zit er vast één die Erol aanspreekt.

Op 3 februari zal Erol Savur rond 14.00 uur zijn favoriet uitkiezen en wordt de publiekswinnaar bekend gemaakt. Daarna zijn de portretten nog tot 11 februari te zien in de Purmaryn.
Kunstcollectief Purmerend Purmerend

Het Kunstcollectief Purmerend heeft als doel het bevorderen en zichtbaar maken van kunst in Purmerend. Daarnaast wil de stichting ook de contacten tussen kunstenaars onderling bevorderen. Dit doen we o.a met de Kunstroute, Etalageroute en diverse andere activiteiten.

Contact

Kunstcollectief Purmerend
Sandvisbaai, 3
1448 SR Purmerend
Nederland
Tel: 0643796304

www.kunstroutepurmerend.nl

2 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Kunstcollectief Purmerend