Kunstcollectief Purmerend

Expositie is afgelopen

Kunst in de Etalage

Tentoonstelling 09-09-2023 t/m 06-10-2023 > Purmerend
Kunstcollectief Purmerend Kunst in de Etalage
Van 9 september – 6 oktober 2023, vier weken voorafgaand aan de Kunstroute, stellen winkeliers in de binnenstad van Purmerend hun etalages beschikbaar aan het Kunstcolectief. In elke deelnemende winkel staat minimaal één kunstwerk van een kunstenaar. Er wordt een wandelroute uitgezet om alle kunstwerken te kunnen bewonderen en u alvast voorbereiden op uw bezoek aan de Kunstroute in het eerste weekend van oktober, 7 & 8 oktober 2023.

Op zaterdag 9 september 2023 wordt om 15.00 uur Kunst in de etalage feestelijk geopend bij onze hoofdsponsor Wijnhuis Mana aan de Weerwal 11a. Bij de opening zal Mana Bleeker-Ottmer -eigenaar van het wijnhuis en deelnemer aan de Kunst- en Etalageroute– vertellen hoe het vanuit haar Georgische cultuur vanzelfsprekend is dat je aan de dingen die je belangrijk vindt, zoals kunst, een persoonlijke bijdrage levert. Daarna volgen we een deel van de etalageroute en is er gelegenheid iets te proeven van het mooie wijnaanbod van Wijnhuis Mana. De opening wordt feestelijk luister bijgezet door Vano Ninua, kunstenaar van het Kunstcollectief. Hij brengt live een elektronisch loungeset met Georgische muziek ten gehore.
Kunstcollectief Purmerend Purmerend

Het Kunstcollectief Purmerend heeft als doel het bevorderen en zichtbaar maken van kunst in Purmerend. Daarnaast wil de stichting ook de contacten tussen kunstenaars onderling bevorderen. Dit doen we o.a met de Kunstroute, Etalageroute en diverse andere activiteiten.

Contact

Kunstcollectief Purmerend
Sandvisbaai, 3
1448 SR Purmerend
Nederland
Tel: 0643796304

www.kunstroutepurmerend.nl

2 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Kunstcollectief Purmerend