Kunstcollectief Purmerend

Expositie is afgelopen

Overzichtsexpositie 2023 Kunstcollectief Purmerend

Tentoonstelling 05-10-2023 t/m 05-11-2023 > Purmerend
Kunstcollectief Purmerend Overzichtsexpositie 2023 Kunstcollectief Purmerend
Kunstcollectief Purmerend Overzichtsexpositie 2023 Kunstcollectief Purmerend (2)
Op donderdag 5 oktober opent wethouder van Cultuur en (wereld)erfgoed van de gemeente Purmerend, Pascal Verkroost in het Purmerends Museum de Overzichtsexpositie Kuntroute 2023. Hiermee gaat de lang gekoesterde wens om de jaarlijkse Kunstroute te starten met een gezamenlijke overzichtsexpositie in vervulling! Wij zijn erg blij met deze toplocatie en danken de directie van het Purmerends Museum voor het beschikbaar stellen van de expositieruimte.

In de expositie is werk te zien van de 42 aangesloten kunstenaars die meedoen aan de Kunstroute op 7 & 8 oktober 2023. Schilderkunst, tekenkunst, glas, keramiek, beeldhouwen, textiel, email cloisonné… De variatie is groot, de creativiteit eindeloos.

De expositie is tot 5 november te zien in het Purmerends Museum. Tijdens het weekend van de Kunstroute op 7 en 8 oktober 2023 is de toegang gratis! Bij de VVV|Museumwinkel is een catalogus van deze Overzichtsexpositie voor 3 euro verkrijgbaar.
Kunstcollectief Purmerend Purmerend

Het Kunstcollectief Purmerend heeft als doel het bevorderen en zichtbaar maken van kunst in Purmerend. Daarnaast wil de stichting ook de contacten tussen kunstenaars onderling bevorderen. Dit doen we o.a met de Kunstroute, Etalageroute en diverse andere activiteiten.

Contact

Kunstcollectief Purmerend
Sandvisbaai, 3
1448 SR Purmerend
Nederland
Tel: 0643796304

www.kunstroutepurmerend.nl

2 dagen geleden bijgewerkt

Stuur een bericht naar Kunstcollectief Purmerend