Galerie SPW59

Expositie 200 jaar KZOD "Onverwacht dichtbij"

Tentoonstelling t/m 06-02-2022 > Haarlem
Kunstenaarsvereniging Kunst Zij Ons Doel(KZOD), een van de oudste verenigingen van Nederland, bestaat 200 jaar (1821-2021). Het 200 -jarig jubileum gaan de 106 leden vieren met exposities op verschillende locaties.
Galerie SPW59 is daar één van.
Wij presenteren het werk van de volgende kunstenaars;
Vera Bruggeman https://www.verart.nl/ - Ria van Kooten Francisca Janssen https://www.francisca-jans.nl/exposities - Albert https://www.albert-rollich.nl/ - Eline van Setten - Jacintha Reijnders https://www.jacinthareijnders.nl/

De expositie is op afspraak te bezoeken.
Ziet u een kunstwerk op Instagram, Facebook of door onze grote etalage ramen (windowshoppen), bel of mail ons dan voor meer info. Wij bezorgen de kunst gratis bij u thuis. Ook is het mogelijk een werk vrijblijvend thuis te bekijken.
Support your local artists!
Galerie SPW59 Haarlem

Galerie SPW59, gelegen in het historische centrum van Haarlem, is ook een kleinschalige, lichte én sfeervolle lokatie voor een workshop, presentatie, huiskamerconcert of privat diner! Ook zéér geschikt als fotoshoot/film locatie. De ruimte van 70 m2 heeft de juiste mix van stoere, industriële uitstraling met strakke witte muren.
Ruimte voor max. 30-50 personen (afhankelijk van aktiviteit).
Huur per dagdeel mogelijk, met gebruik van volledig ingerichte keuken en toilet. Beamer, wiffi en flipover en stalen sokkels beschikbaar. Goede verlichting en akoestiek.

Combinatie met een overnachting in de erachter gelegen B&B KenauSHome (2 persoons luxe kamer) behoort tot de mogelijkheid.

Het NS station Haarlem en het busstation liggen op 12 minuten lopen. Vanuit Amsterdam CS bent u met 15 minuten op NS Haarlem.
Vraag naar de mogelijkheden.

https://www.facebook.com/GalerieSPW59/ en https://www.instagram.com/galeriespw59/
https://www.facebook.com/Kenaushome/ en https://www.instagram.com/kenaushome/

Openingstijden

Bezichtiging op afspraak M: 06-13187587 of E: galerie.spw59@upcmail.nl.
Ook s'avonds en in de weekends mogelijk.

Stuur een bericht naar "Galerie SPW59"