Galerie SPW59

Expositie is afgelopen

KUNSTLIJN Galerie SPW59

Tentoonstelling 03-11-2023 t/m 12-11-2023 > Haarlem
Galerie SPW59 KUNSTLIJN Galerie SPW59
Galerie SPW59 hoopt tijdens KUNSTLIJN 4-5 en 11-12 november weer zeer veel bezoekers te mogen ontvangen.
Het zéér diverse werk van 3 kunstenaars zal 2 weekenden vertegenwoordigd zijn in onze mooie ruimte.

Alexa Hillen (fotografie) - Fotograferen doet Alexa, als autodidact, al jaren o.a. tijdens haar buitenlandse reizen, puur op gevoel, vastleggend wat ze ziet en wat haar aanspreekt. Ze heeft een scherp oog voor detail, lijnenspel en compositie. Ze richt zich niet op een bepaald onderwerp, maar staat heel open voor alles om haar heen. “Ontdekkend” kijken noemt ze dat.
Ze heeft een voorliefde voor vervallen gebouwen en architectuur.
https://www.kunstinzicht.nl/kunst/adres/9098/alexa-hillen.html.
https://www.instagram.com/alexahillenphotography/?hl=nl

Henk Kraan (mix material objects) - Henk is een echte “Artist of Objects”. Hij weet van losse voorwerpen weer iets geheel nieuws te creëren. Vergankelijkheid loopt als een rode draad door zijn werk.
https://www.instagram.com/henkhaarlemholland/

Margriet Gehrels (schilderijen) - Margriet studeert in 1998 af aan de Academie voor Beeldende Kunsten Sint Joost in Breda in Grafische Technieken en Tekenen. Haar atelier is gevestigd in Haarlem. Bestaat haar werk eerst voornamelijk uit tekeningen en grafiek, later beslaat dit ook fotografie, nieuwe media, schilderijen en installaties. De laatste jaren legt ze zich met name toe op het tekenen en schilderen. In haar recente werk keert Margriet Gehrels terug naar de schimmen uit het verleden. Momenteel werkt ze aan de serie ‘What The Blocks’: verbeeldingen van kleine ruimtes en figuren, geschilderd op houten blokjes van een oude blokkendoos.
De zelfstandig staande schilderijen van landschappelijke ruimtes zijn gebaseerd op een gevoel van verlangen, maar tegelijkertijd een ontheemd gevoel dat altijd aanwezig is.
Website: www.griet.net
Instagram: instagram.com/margriet_gehrels/
Facebook: facebook.com/griet.net

Galerie SPW59 is van 11-17 uur geopend zijn. Ben je beide Kunstlijn weekenden verhindert. Kom dan op een doordeweekse dag op afspraak langs 06-13187587.
Je bent van harte welkom!
Galerie SPW59 Haarlem

Galerie SPW59, gelegen in het historische centrum van Haarlem, is ook een kleinschalige, lichte én sfeervolle lokatie voor een workshop, presentatie, vergaderen, of huiskamerconcert! Ook zéér geschikt als fotoshoot/film locatie. De ruimte van 70 m2 heeft de juiste mix van stoere, industriële uitstraling met strakke witte muren.
Ruimte voor max. 30 -40 personen (afhankelijk van aktiviteit).
Huur per dagdeel mogelijk, met gebruik van volledig ingerichte keuken en toilet. Beamer, wiffi en flipover en stalen sokkels beschikbaar. Goede verlichting en akoestiek.
Mail bij interesse voor de mogelijkheden.

Combinatie met een overnachting in de erachter gelegen B&B KenauSHome (2 persoons luxe kamer) behoort tot de mogelijkheid.

Het NS station Haarlem en het busstation liggen op 12 minuten lopen. Vanuit Amsterdam CS bent u met 15 minuten op NS Haarlem.
Vraag naar de mogelijkheden.

https://www.facebook.com/GalerieSPW59/ en https://www.instagram.com/galeriespw59/
https://www.facebook.com/Kenaushome/ en https://www.instagram.com/kenaushome/

Openingstijden

Bezichtiging op afspraak M: 06-13187587 of E: galerie.spw59@upcmail.nl.
Ook s'avonds en in de weekends mogelijk.

Stuur een bericht naar Galerie SPW59