Galerie SPW59

Expositie is afgelopen

Expositie Galerie SPW59: Ruwe muren - Kunst met pit

Tentoonstelling 18-11-2023 t/m 26-11-2023 > Haarlem
Galerie SPW59 Expositie Galerie SPW59: Ruwe muren - Kunst met pit
Ton Mosheuvel,
Ton fotografeerde voor vele bedrijven en projecten. Zijn passie in de fotografie laat deze expositie vooral zien: Straatfotografie.
Tijdens wandelingen door de stad en de reizen die hij maakte, raakte hij geïnteresseerd in straatfotografie. Hij werd zich bewust dat hij momenten van iemands leven ving.
Met deze foto’s probeer hij het verhaal van de mensen en de stad te vertellen. Daarom is het de kunst een foto, een moment uit het leven, zoveel mogelijk zeggingskracht te geven. Dankzij jarenlange ervaring lukt hem dat steeds meer. Zo is ‘geluk’ overgegaan in ‘gevoel voor het moment’. Geduld, timing, respect, geduld en dan ‘klikken’.”

https://tonmosheuvelfotografie.nl/
https://www.instagram.com/moston/

Peter Stet
Peter was 46 jaar werkzaam in de GGZ. Naast zijn werk had hij o.a. interesse in kunst en regelmatig het gevoel ook “iets” te kunnen en willen doen op dat gebied.
Na zijn pensioen ontstond tijd om zich te ontwikkelen, hij ontdekte dat boetseren in was voor hem was weggelegd.
Peter maakt beelden van vogels en dieren, hij streeft het vangen van expressie en beweging na. Zijn uitdaging is om het wezen van de vogel of het dier te laten zien.
In samenwerking met de bronsgieter worden wassen beelden, volgens de verloren-was-methode, omgetoverd in bronzen beelden, die daarna worden afgewerkt en gepatineerd. Elk beeld is daardoor uniek.
Peter is autodidact, werkt naar eigen onderwerpkeuze en in opdracht.
www.peterstetbeelden.nl
info@peterstetbeelden.nl
https://www.facebook.com/peter.stet.58

Joke Vermaat
Na een werkzaam leven als bloemist heb ik een 4 jarige fulltime kunstopleiding bij de SKVR in Rotterdam gevolgd, waar ik me naast beeldhouwen en modeltekenen, gespecialiseerd heb in portretten en dan vooral in de vorm van collages.
Hiernaast experimenteer ik momenteel met abstractie in olieverf.
Mijn werk maak ik met veel plezier en hoop ermee te bereiken dat het een glimlach op het gezicht van de toeschouwer teweeg brengt.
https://www.instagram.com/jokevermaat/
Galerie SPW59 Haarlem

Galerie SPW59, gelegen in het historische centrum van Haarlem, is ook een kleinschalige, lichte én sfeervolle lokatie voor een workshop, presentatie, vergaderen, of huiskamerconcert! Ook zéér geschikt als fotoshoot/film locatie. De ruimte van 70 m2 heeft de juiste mix van stoere, industriële uitstraling met strakke witte muren.
Ruimte voor max. 30 -40 personen (afhankelijk van aktiviteit).
Huur per dagdeel mogelijk, met gebruik van volledig ingerichte keuken en toilet. Beamer, wiffi en flipover en stalen sokkels beschikbaar. Goede verlichting en akoestiek.
Mail bij interesse voor de mogelijkheden.

Combinatie met een overnachting in de erachter gelegen B&B KenauSHome (2 persoons luxe kamer) behoort tot de mogelijkheid.

Het NS station Haarlem en het busstation liggen op 12 minuten lopen. Vanuit Amsterdam CS bent u met 15 minuten op NS Haarlem.
Vraag naar de mogelijkheden.

https://www.facebook.com/GalerieSPW59/ en https://www.instagram.com/galeriespw59/
https://www.facebook.com/Kenaushome/ en https://www.instagram.com/kenaushome/

Openingstijden

Bezichtiging op afspraak M: 06-13187587 of E: galerie.spw59@upcmail.nl.
Ook s'avonds en in de weekends mogelijk.

Stuur een bericht naar Galerie SPW59