KunstWerkt

Expositie is afgelopen

Fiber Art

Tentoonstelling 02-10-2022 t/m 16-10-2022 > Schiedam
KunstWerkt Fiber Art
Deze onderscheidende expositie focust zich niet op schilderijen van verf en doek maar op werken van textiel, draad en kunststoffen. Technieken uit de textielkunst en handwerk komen samen onder de naam Fiber Art.

Het werkproces, ritme, vorm en de flexibele vezels staan centraal in deze expositie. Negen kunstenaars tonen de kracht van het materiaal waar ze mee werken. Textielkunst en Fiber Art op zijn modernst.

Wie denkt hier muffe pannenlappen van oma te vinden komt bedrogen uit.
Laat je verrassen!

Opening zondag 2 oktober om 15.30 uur door Ilona Bruins, curator en deelnemer aan deze expositie. Performance Art door kunstenaarsduo Ensemble.

Finissage zondag 16 oktober om 15.30 ?uur in gesprek met de kunstenaars en live muziek.

Kunstenaars: Marco Biemans, Ilona Bruins, Femmie Duiven, Ensemble (Mirjam Boomert & Barbara Munsel), Kaije Feenstra, Francisca Henneman, Astrid Meijer, Theo Rooden

Zie ook www.ilonabruins.nl/exposities/fiber-art
KunstWerkt Schiedam

Sinds de jaren negentig verenigt Stichting KunstWerkt een grote groep kunstenaars uit Schiedam en omgeving. De stichting organiseert per jaar een tiental tentoonstellingen en daaraan gerelateerde activiteiten.

De exposities in onze expositieruimte (Art Centre Schiedam) zijn een ontmoetingsplaats om ideeën en inspiratie te delen, maar ook een brug van kunstenaar naar publiek.

Openingstijden

do t/m zo, 13.00-17.00 uur

Stuur een bericht naar KunstWerkt