KunstWerkt

Expositie is afgelopen

Still Moving. Een festival met beeldende kunst, dans en alles wat daartussen zit.

Tentoonstelling 08-09-2023 t/m 24-09-2023 > Schiedam
KunstWerkt Still Moving. Een festival met beeldende kunst, dans en alles wat daartussen zit.
fotocredits: Aldo Hoeben
In de expositieruimte van KunstWerkt wordt divers beeldend werk getoond rondom het thema beweging. Dit kan zowel verstild, gesuggereerd of daadwerkelijk bewegend zijn.

Magnezy Dance Productions programmeert dans op verschillende plaatsen in de stad. Een samengaan van beeldende kunst en dans in een festival dwars door het centrum van Schiedam.

Bezoekers worden uitgenodigd te reageren op de kunst, mee te bewegen en bewogen te worden.

Opening vrijdag 8 september om 15.30 uur. Met aansluitend de eerste dansvoorstelling en aftrap van het festival.

Het hele weekend, van 8 t/m 10 september, is er op verschillende plaatsen in de stad beeldende kunst en dans te zien en beleven. Bezoek onze website voor het volledige programma.

Finissage zondag 24 september om 15.30 uur.
Zie onze website voor de geplande activiteiten.

Deelnemende kunstenaars: Marloes Aben, Alice Bakker, Dick Berckenkamp, Richard Beukelaar, Nikolaj Dielemans, Jan van Dorp, David Feenstra, willem van hest, Wybe Hietbrink, Aldo Hoeben, Jelle Korevaar, Nico Parlevliet, SAGE, Harry Schumacher, Eric van Straaten, Rob van der Ven & Vera Whistler
KunstWerkt Schiedam

Sinds de jaren negentig verenigt Stichting KunstWerkt een grote groep kunstenaars uit Schiedam en omgeving. De stichting organiseert per jaar een tiental tentoonstellingen en daaraan gerelateerde activiteiten.

De exposities in onze expositieruimte (Art Centre Schiedam) zijn een ontmoetingsplaats om ideeën en inspiratie te delen, maar ook een brug van kunstenaar naar publiek.

Openingstijden

do t/m zo, 13.00-17.00 uur

Stuur een bericht naar KunstWerkt