Galerie SPW59

Meer...
Expositie is afgelopen

Pilot's View (wegens succes verlengd)

Tentoonstelling 07-04-2013 t/m 07-07-2013 > Haarlem
Galerie SPW59 Pilot's View (wegens succes verlengd)

Een selectie foto's gemaakt door Christiaan van Heijst.
Gepassioneerd vlieger én fotograaf, een ideale combinatie die unieke foto's oplevert. Christiaan vloog voor het eerst op zijn 14e en beroepsmatig
vanaf zijn 21e en heeft zijn nikon camera altijd bij zich. Het mooiste vindt hij het vastleggen van situaties en plaatsen waar normaal niemand komt en dat kan varieren van de cockpit tijdens de vlucht tot een ver onbekend dorpje waar dan ook ter wereld. Geniet van deze "vlucht" en bezoek deze unieke expositie.

Galerie SPW59

  • Schilderkunst
  • Fotografie
  • Tekeningen
  • Diversen

Galerie SPW59, gelegen in het historische centrum van Haarlem, is ook een kleinschalige, lichte én sfeervolle lokatie voor een workshop, presentatie, huiskamerconcert of privat diner! Ook zéér geschikt als fotoshoot/film locatie. De ruimte van 70 m2 heeft de juiste mix van stoere, industriële uitstraling met strakke witte muren.
Ruimte voor max. 30-50 personen (afhankelijk van aktiviteit).
Huur per dagdeel mogelijk, met gebruik van volledig ingerichte keuken en toilet. Beamer, wiffi en flipover en stalen sokkels beschikbaar. Goede verlichting en akoestiek.

Combinatie met een overnachting in de erachter gelegen B&B KenauSHome (2 persoons luxe kamer) behoort tot de mogelijkheid.

Het NS station Haarlem en het busstation liggen op 12 minuten lopen. Vanuit Amsterdam CS bent u met 15 minuten op NS Haarlem.
Vraag naar de mogelijkheden.

https://www.facebook.com/GalerieSPW59/
https://www.facebook.com/Kenaushome/

Openingstijden

Bezichtiging op afspraak M: 06-13187587 of E: galerie.spw59@upcmail.nl.
Ook s'avonds en in de weekends mogelijk.

Galerie SPW59 Haarlem
Galerie SPW59 Haarlem (2)

Stuur een bericht naar "Galerie SPW59"