Galerie SPW59

Expositie is afgelopen

ZIJ KANT Soek Zwamborn & Alexa Hillen

Tentoonstelling 14-08-2016 t/m 04-09-2016 > Haarlem
Galerie SPW59 ZIJ KANT Soek Zwamborn & Alexa Hillen
Galerie SPW59 ZIJ KANT Soek Zwamborn & Alexa Hillen (2)
Expositie ZIJ KANT - Soek Zwamborn & Alexa Hillen

Galerie SPW59, Spaarnwouderstraat 59, Haarlem is geopend op alle zondagen van 14 augustus t/m 4 september van 12-17 uur én als extra, zaterdag 20 augustus.

Het werk van Soek kenmerkt zich door zijn diversiteit. Bijzondere gerestylde kleding en accessoires, als ook foto en tekeningen www.blondfabric.com.
Soek is elke zondagmiddag live aan het werk!
Alexa toont foto's uit haar serie "Harajuku girls" en foto's uit de serie "StreetArt", geprint op diverse stoffen, www.alexa.hillen.kunstinzicht.nl.

MOVEMENTS - Julia Henneman & Soek Zwamborn

Op 20 én 21 augustus van 10-17 uur werken Julia en Soek samen aan MOVEMENTS. Zondag 21 augustus zullen zij het samen presenteren om 13 - 15 - 17 uur. Nieuwsgierig...., zorg dat u tijdig aanwezig bent!

Mocht U niet in de gelegenheid zijn om deze bijzondere expositie op de opengestelde dagen te bezoeken: bezichtiging is ook mogelijk op afspraak
M: 06-13187587 of mail galerie.spw59@upcmail.nl.
U bent van harte welkom!
Galerie SPW59 Haarlem

Galerie SPW59, gelegen in het historische centrum van Haarlem, is ook een kleinschalige, lichte én sfeervolle lokatie voor een workshop, presentatie, vergaderen, of huiskamerconcert! Ook zéér geschikt als fotoshoot/film locatie. De ruimte van 70 m2 heeft de juiste mix van stoere, industriële uitstraling met strakke witte muren.
Ruimte voor max. 30 -40 personen (afhankelijk van aktiviteit).
Huur per dagdeel mogelijk, met gebruik van volledig ingerichte keuken en toilet. Beamer, wiffi en flipover en stalen sokkels beschikbaar. Goede verlichting en akoestiek.
Mail bij interesse voor de mogelijkheden.

Combinatie met een overnachting in de erachter gelegen B&B KenauSHome (2 persoons luxe kamer) behoort tot de mogelijkheid.

Het NS station Haarlem en het busstation liggen op 12 minuten lopen. Vanuit Amsterdam CS bent u met 15 minuten op NS Haarlem.
Vraag naar de mogelijkheden.

https://www.facebook.com/GalerieSPW59/ en https://www.instagram.com/galeriespw59/
https://www.facebook.com/Kenaushome/ en https://www.instagram.com/kenaushome/

Openingstijden

Bezichtiging op afspraak M: 06-13187587 of E: galerie.spw59@upcmail.nl.
Ook s'avonds en in de weekends mogelijk.

Stuur een bericht naar Galerie SPW59