Galerie SPW59

Expositie is afgelopen

"Van Nature" - Erika Meershoek

Tentoonstelling 02-04-2018 t/m 06-05-2018 > Haarlem
Galerie SPW59 Van Nature - Erika Meershoek
Bij Erika Meershoek is de natuur stevig in het DNA genesteld. De natuur is niet enkel in haar autonome werk de basis van het denken, creatieve proces en uiteindelijke object, maar ook in haar werkzaamheden als uitvoerend directeur van stichting ZaaiGoed.
De natuur is altijd de inspiratiebron! In het dagelijks leven probeert zij een zo klein mogelijke ‘voetafdruk’ achter te laten maar in haar kunstwerken wil zij juist een zo groot mogelijke ‘footprint’ van de natuur, letterlijk. Zo zijn in haar bronzen objecten takjes heide te vinden en gebruikt zij zoveel mogelijk zelf verzamelde natuurlijke pigmenten voor de verf waarmee ze schildert.
Bij stichting ZaaiGoed is de natuur, of de ZaaiGoed Zintuigentuinen, de inspiratiebron voor de creatieve activiteiten die met en voor ouderen, al dan niet met dementie en/of visuele beperking worden gedaan.

Kijk eens op http://www.memo-artwork.net/ en https://stichtingzaaigoed.nl/ voor meer!
Galerie SPW59 Haarlem

Galerie SPW59, gelegen in het historische centrum van Haarlem, is ook een kleinschalige, lichte én sfeervolle lokatie voor een workshop, presentatie, huiskamerconcert of privat diner! Ook zéér geschikt als fotoshoot/film locatie. De ruimte van 70 m2 heeft de juiste mix van stoere, industriële uitstraling met strakke witte muren.
Ruimte voor max. 30-50 personen (afhankelijk van aktiviteit).
Huur per dagdeel mogelijk, met gebruik van volledig ingerichte keuken en toilet. Beamer, wiffi en flipover en stalen sokkels beschikbaar. Goede verlichting en akoestiek.

Combinatie met een overnachting in de erachter gelegen B&B KenauSHome (2 persoons luxe kamer) behoort tot de mogelijkheid.

Het NS station Haarlem en het busstation liggen op 12 minuten lopen. Vanuit Amsterdam CS bent u met 15 minuten op NS Haarlem.
Vraag naar de mogelijkheden.

https://www.facebook.com/GalerieSPW59/ en https://www.instagram.com/galeriespw59/
https://www.facebook.com/Kenaushome/ en https://www.instagram.com/kenaushome/

Openingstijden

Bezichtiging op afspraak M: 06-13187587 of E: galerie.spw59@upcmail.nl.
Ook s'avonds en in de weekends mogelijk.

Stuur een bericht naar "Galerie SPW59"